A innebunit lupul! Secesionistii sunt in fruntea protestelor din strada si voi vreti sa ne bucuram de proteste?

Distribuie!by A innebunit lupul! Secesionistii sunt in fruntea protestelor din strada si voi vreti sa ne bucuram de proteste? loading... De mai bine de doua decenii si jumatate, românii sunt asaltati zilnic de catre o propaganda antiromâneasca agresiva, pe toate caile posibile si aproape pe toate planurile. Românilor li se […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
A innebunit lupul! Secesionistii sunt in fruntea protestelor din strada si voi vreti sa ne bucuram de proteste?
loading...

De mai bine de doua decenii si jumatate, românii sunt asaltati zilnic de catre o propaganda antiromâneasca agresiva, pe toate caile posibile si aproape pe toate planurile. Românilor li se inoculeaza zilnic de catre mass media vanduta ideea ca suntem un popor plin numai de defecte majore, o natiune esuata care nu are puterea si nici meritul de a se conduce singura, ci trebuie sa fie colonia sau sclavii altora de peste mari si tari.

In fruntea protestelor de strada gasesti aproape tot ce vrei dintre promotorii propagandei antiromânesti: de la agenti de influenta pentru puteri straine, oameni ai diverselor DE-servicii stiute si nestiute din România, infractori marunti transformati in informatori pentru diverse institutii de forta mioritice, indivizi care militeaza frenetic pentru destramarea teritoriala a României si alipirea unor teritorii romanesti catre tarile vecine, pana la cohorte intregi de membri de partide si chiar lideri politici.


Secesionisti, Hoitnewz si Iohannis, o combinatie mortala pentru statul unitar roman! Regionalizare? NU! Multumesc, eu nu vreau sa fiu tradator de tara!

Secesionisti, Hoitnewz si Iohannis, o combinatie mortala pentru statul unitar roman!
Regionalizare? NU! Multumesc, eu nu vreau sa fiu tradator de tara!

Cum se face ca pe secesionistii care isi doresc destramarea teritoriala a României ii reapuca patriotismul taman la protestele celor de la #Rezist? Sa umbli tot anul cu steaguri secesioniste pe spinare si apoi sa te imbraci “spontan” pe spinare cu steagul Romaniei este cam de porc, NU?

Ciracii lui Soros : Liviu Plesoianu: "Cioloș cu "tehnocrații", Turcan cu "liberalii", Barna cu "USR-iștii"... Un marș #POLITIC, susținut inclusiv prin prezență de oameni #POLITICI", Foto: Facebook.com

Ciracii lui Soros : Liviu Plesoianu: “Cioloș cu “tehnocrații”, Turcan cu “liberalii”, Barna cu “USR-iștii”… Un marș #POLITIC, susținut inclusiv prin prezență de oameni #POLITICI”, Foto: Facebook.com

Fix aceeasi situatie o gasim si atunci cand vorbim de vectorii politici care au incercat sa confiste aceste proteste si sa le foloseasca drept trambuline pentru a castiga cat mai mult capital electoral.


Marin Nicolae, un tanar care schimba partidele politica ca pe lenjeria intima

Marin Nicolae, un tanar care schimba partidele politica ca pe lenjeria intima

Cand au debutat protestele de strada din februarie 2017, a devenit clar ca exista #rezistenti prin aproape toate formatiunile politice. Daca unii dintre ei s-au deconspirat in totalitate si au ajuns in cele din urma sa faca pasul catre USR, altii inca sunt in adormire, astepand semnalul de activare.

Intre PSD si USR via #Rezist, agentii dubli de pe scena politica din România, Foto: facebook.com/dogaru.andrei.587

Intre PSD si USR via #Rezist, agentii dubli de pe scena politica din România, Foto: facebook.com/dogaru.andrei.587

Nota noastra: Pe un tradator de tara care vrea dezmembrarea tarii si umbla tot anul cu steaguri secesioniste pe spinare, tocmai la aceste proteste il reapuca patriotismul? Cand promotorii si avangarda protestelor din strada sunt serviciile si institutiile de forta e clar ca nimic bun nu ne asteapta din aceste miscari.

Glasul.info

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

USR-iștii afaceriști cu defrișările și cu cei care rad pădurile, Schweighofer
Luati-va pastilele inainte sa cititi: Cine este procuroarea tanara din Teleorman care l-a executat azi pe Dragnea? Fotografii cu dovezi ce te lasa masca!
BYE BYE LULU! – Tudorel Toader cere revocarea Laurei Kovesi din fruntea DNA. Exceptional Raport stiintific al ministrului Justitiei despre necesitatea revocarii sefei DNA pentru management deficitar cu consecinte nefaste pentru Romania: record de conflicte constitutionale intre puterile statului; premisele blocarii activitatii legiuitorului; sfidarea Parlamentului; anchete in afara cadrului legal; implicarea in anchetele altor procurori; incercarea de a obtine condamnari cu orice pret (Raport)
Franta: GIGANTIC FISIER de date biometrice, adrese, e-mailuri, etc, pentru 60 milioane de cetateni (toti francezii de la 12 ani in sus). Adica buletinul, pasaportul si toate informatiile despre fiecare vor fi intr-un singur fisier
Adevărul despre Mihai Șora: În 1990 a semnat ordinul de eliminare a 14 clase cu predare în limba română de la Liceul Bolyai din Târgu Mureș, amplificând conflictul inter-etnic. A comparat Unirea de la 1918 cu raptul comis de URSS asupra Basarabiei!
DETONAREA NOII SECURITATI – UNJR si AMR declanseaza jihadul dupa aparitia Protocolului care a confirmat ingerinta serviciilor in Justitie: "PICCJ si SRI sa publice de indata absolut toate protocoalele ori intelegerile de cooperare pe care le au... Cei ce au semnat si implementat acest Protocol trebuie sa si-l asume si sa dea socoteala pentru el... Procurorii si parchetele au cedat independenta lor operationala SRI-ului... Protocolul a produs consecinte efective in dosarele de urmarire penala"
Procuroarea cara a abuzat-o pe Sorina este Köveșistă și rezistentă, de aceea are protecție si tupeu
Un actor de la Hollywood despre avort: Să construiești un zid este imoral, dar să ucizi un copil nu?
Procurorii și-au dat arama pe față
Sorin Roșca Stănescu - De ce abandonează PSD impozitul pe cifra de afaceri? Teama endemică că o asemenea măsură, dacă nu este pe placul investitorilor străini și, respectiv, dacă nu este pe placul ambasadelor. Urmări? Doar prin intermediul DNA
Bilderberg 2016: inegalitate, revolte sociale, Trump, Un grup mic de bogati (Bilderberg) care duc lumea la colaps ! (VIDEO)
Profesorul Radu Baltasiu: ProTv este responsabilă pentru cea mai mare campanie de spălare în masă a creierului, creând „generația Pro” - prima generație derutată din istoria țării
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro