A innebunit lupul! Secesionistii sunt in fruntea protestelor din strada si voi vreti sa ne bucuram de proteste?

Distribuie!by A innebunit lupul! Secesionistii sunt in fruntea protestelor din strada si voi vreti sa ne bucuram de proteste? loading... De mai bine de doua decenii si jumatate, românii sunt asaltati zilnic de catre o propaganda antiromâneasca agresiva, pe toate caile posibile si aproape pe toate planurile. Românilor li se […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
A innebunit lupul! Secesionistii sunt in fruntea protestelor din strada si voi vreti sa ne bucuram de proteste?

loading...

De mai bine de doua decenii si jumatate, românii sunt asaltati zilnic de catre o propaganda antiromâneasca agresiva, pe toate caile posibile si aproape pe toate planurile. Românilor li se inoculeaza zilnic de catre mass media vanduta ideea ca suntem un popor plin numai de defecte majore, o natiune esuata care nu are puterea si nici meritul de a se conduce singura, ci trebuie sa fie colonia sau sclavii altora de peste mari si tari.


In fruntea protestelor de strada gasesti aproape tot ce vrei dintre promotorii propagandei antiromânesti: de la agenti de influenta pentru puteri straine, oameni ai diverselor DE-servicii stiute si nestiute din România, infractori marunti transformati in informatori pentru diverse institutii de forta mioritice, indivizi care militeaza frenetic pentru destramarea teritoriala a României si alipirea unor teritorii romanesti catre tarile vecine, pana la cohorte intregi de membri de partide si chiar lideri politici.

Secesionisti, Hoitnewz si Iohannis, o combinatie mortala pentru statul unitar roman! Regionalizare? NU! Multumesc, eu nu vreau sa fiu tradator de tara!

Secesionisti, Hoitnewz si Iohannis, o combinatie mortala pentru statul unitar roman!
Regionalizare? NU! Multumesc, eu nu vreau sa fiu tradator de tara!

Cum se face ca pe secesionistii care isi doresc destramarea teritoriala a României ii reapuca patriotismul taman la protestele celor de la #Rezist? Sa umbli tot anul cu steaguri secesioniste pe spinare si apoi sa te imbraci “spontan” pe spinare cu steagul Romaniei este cam de porc, NU?


Ciracii lui Soros : Liviu Plesoianu: "Cioloș cu "tehnocrații", Turcan cu "liberalii", Barna cu "USR-iștii"... Un marș #POLITIC, susținut inclusiv prin prezență de oameni #POLITICI", Foto: Facebook.com

Ciracii lui Soros : Liviu Plesoianu: “Cioloș cu “tehnocrații”, Turcan cu “liberalii”, Barna cu “USR-iștii”… Un marș #POLITIC, susținut inclusiv prin prezență de oameni #POLITICI”, Foto: Facebook.com

Fix aceeasi situatie o gasim si atunci cand vorbim de vectorii politici care au incercat sa confiste aceste proteste si sa le foloseasca drept trambuline pentru a castiga cat mai mult capital electoral.

Marin Nicolae, un tanar care schimba partidele politica ca pe lenjeria intima

Marin Nicolae, un tanar care schimba partidele politica ca pe lenjeria intima

Cand au debutat protestele de strada din februarie 2017, a devenit clar ca exista #rezistenti prin aproape toate formatiunile politice. Daca unii dintre ei s-au deconspirat in totalitate si au ajuns in cele din urma sa faca pasul catre USR, altii inca sunt in adormire, astepand semnalul de activare.

Intre PSD si USR via #Rezist, agentii dubli de pe scena politica din România, Foto: facebook.com/dogaru.andrei.587

Intre PSD si USR via #Rezist, agentii dubli de pe scena politica din România, Foto: facebook.com/dogaru.andrei.587

Nota noastra: Pe un tradator de tara care vrea dezmembrarea tarii si umbla tot anul cu steaguri secesioniste pe spinare, tocmai la aceste proteste il reapuca patriotismul? Cand promotorii si avangarda protestelor din strada sunt serviciile si institutiile de forta e clar ca nimic bun nu ne asteapta din aceste miscari.

Glasul.info

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a venit în România pentru a face propagandă Globalizării
Ce ni se mai pregătește în 2018? Tezele Soroșiste de la Davos pe care presa occidentală nu le-a prezentat
Vladimir Putin face dezvăluiri INCREDIBILE! Cine conduce, de fapt, SUA: NU președintele decide, la conducerea SUA se află ”bărbații în costume negre”, necunoscuți de public.
Judecatoarea Dana Gîrbovan: „Tăcerea procurorilor în scandalul implicării Procurorului General Augustin Lazar în aparatul de represiune anti-comunistă este asurzitoare”
BUDAPESTA REACȚIONEAZĂ. Liderul UDMR Kelemen Hunor explică: Vreți Basarabia? Vrem Transilvania!
Lupta intre Donald Trump cu Statul Paralel din FBI. După ce Directorul FBI a fost dat afară anul trecut, Directorul adjunct al FBI a fost dat afară acum, cu 2 zile înainte să de pensioneze.
Mossadul nu doarme în front! Îmi scrie lettres d-amour!
SCANDAL ÎN USR: Dezvăluiri explozive din interior
Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, apreciat de presa americana, dupa ce a insultat trei milioane de semnatari ai petitiei pentru protejarea familiei, etichetandu-i "fanatici religiosi"
Profesorul Corneliu Turianu, despre cei care susțin că homosexualii sunt discriminați în România: E intolerabil ca milioane de oameni să aibă de suferit pentru că nu permitem unei comunități de câteva sute de persoane să-și facă mendrele în public
Sarea românească - victima unor jocuri de interese oculte
"Auf Wiedersehen" Monarhie Străină impusă de progresiștii masoni Britanici și Francezi în secolul XIX și înlăturată de bolșevicii sovietici în sec XX. Dragnea și Tăriceanu retrag proiectul privind Statutul Casei Regale. Tăriceanu nu renunță
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro