A început și în România: Americani au intrat cu avocat și poliție să ia copiii cu forța din casa unor români /asta se va întâmpla și dacă se va aproba căsătoria homosexualilor, vă vor lua copiii din case!

Distribuie!by Toti care au votat si sustin USR, o vor pati mai devreme sau mai tarziu, caci ce semeni aia culegi, sa vedeti atunci ce vor plange mamikile ca proastele cand vor veni pedo-gayofilii ca au drepturi mai multe sa le ia copiii…Imediat le insceneaza gayii o regie, vad copilul […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Toti care au votat si sustin USR, o vor pati mai devreme sau mai tarziu, caci ce semeni aia culegi, sa vedeti atunci ce vor plange mamikile ca proastele cand vor veni pedo-gayofilii ca au drepturi mai multe sa le ia copiii…Imediat le insceneaza gayii o regie, vad copilul pe facebook postat masiv de mamici, apoi se trezeste mamica ca ii zice educatoarea ca nu isi creste bine copilul, ca ar avea ADHD sau mai inventeaza ei ceva si tac, vin serviciile sociale sa ti-l iau cu politie, avocat, mascati…asta e doar unul dintre scenariile care deja s-au intamplat cu copiii romanilor prin strainatate….pana isi iau ele avocat, trece timpul cum a patit si familia Bodnariu ( care dupa luni de zile i-a recuperat cu chiu cu vai) si romanul din UK care nu a mai reusit sa isi ia copii de la homosexualii pe care i-au adoptat…trece timp si nu mai pot face nimic…

loading...

 

O fetiţă de 9 ani a fost luată cu mascaţii din camera ei, la Baia de Aramă, ca să fie trimisă în America: “Mami, nu vreau să plec!”, strigă fetiţa disperată, agăţându-se de hainele femeii care a crescut-o.


Imagini halucinante filmate vineri de dimineaţă la Baia de Aramă, în Mehedinţi, acolo unde mai mulţi poliţişti au intrat cu forţa în casa unor localnici, împreună cu angajaţi ai asistenţei sociale, pentru a lua o ftiţă de 9 ani din casa în care a crescut.

În cele 6 minute filmate şi postate pe Facebook se vede cu copila e luată pe sus din camera ei, de lângă sora ei mai mică, şi obligată să pelece cu oameni pe care nu îi cunoaşte. Bărbatul care a luat-o de la orfelinat împreună cu soţia lui şi a crescut-o aproape 10 ani plânge, fetiţa ţipă disperată, iar mama ei adoptivă leşină.


Poliţiştii au venit cu mandat de percheziţie, avocat şi nu au fost înduplecaţi de nimic. Sorina fuge prin casă, împreună cu Andreea, surioara ei, îngrozite de ce li se întâmplă.

Cele două surori au fost crescute de familia din Baia de Aramă în ultimii 8 ani, dar numai Andreea a putut fi înfiată de aceasta. Sorina, fetiţa după care au venit poliţiştii, a fost înfiată de o familie din America, fără ca cei care au crescut-o să fie înştiinţaţi.

https://observator.tv/eveniment/fetita-luata-cu-politia-din-camera-ei-la-baia-de-arama-mami-nu-vreau-sa-plec-296868.html?fbclid=IwAR2JKsyN5Urbrk1tlXE1WGLVCptt-nQ5V6XlUIrAJAkjEoC2vGWaUG6cWZw

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro