A ÎNCEPUT RĂZBOIUL. Tancurile au intrat în acţiune.

Distribuie!by 08:02 Lovitura năucitoare pe care Ponta a pregătit-o pentru Dragnea! Planul secret al președintelui PSD (SURSE) loading... Armata israeliană a efectuat sute de bombardamente în Siria, vizând în principal poziţii militare iraniene sau transporturi de armament destinate mişcării şiite Hezbollah. Anunțul a fost făcut de presa siriană, care citează surse […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather


08:02 Lovitura năucitoare pe care Ponta a pregătit-o pentru Dragnea! Planul secret al președintelui PSD (SURSE)

loading...

Armata israeliană a efectuat sute de bombardamente în Siria, vizând în principal poziţii militare iraniene sau transporturi de armament destinate mişcării şiite Hezbollah. Anunțul a fost făcut de presa siriană, care citează surse militare.


Armata israeliană a atacat, luni seară, poziţii din oraşul sirian Quneitra. Acesta se află situat în apropierea zonei din Podişul Golan, care este sub controlul Israelului.

Tancuri israeliene au bombardat Spitalul din Quneitra şi un post militar de observaţii, în zona Jabata al-Khashab, la periferia oraşului sirian.


Potrivit surselor citate, daunele materiale sunt semnificative.

Oraşul sirian Quneitra se află în apropierea frontierei dintre Israel şi Siria, în regiunea Înălţimile Golan.

Armata israeliană a efectuat sute de bombardamente în Siria, vizând în principal poziţii militare iraniene sau transporturi de armament destinate mişcării şiite Hezbollah. Iranul şi organizaţia fundamentalistă Hezbollah oferă susţinere militară Administraţiei Bashar al-Assad în conflictul cu grupuri insurgente şi teroriste.

Sursa: https://m.evz.ro/israel-siria-razboi-tancuri-hezbollah.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Politica lumii este influenţată de structuri energetice malefice
Ponta, în genunchi în faţa maghiarilor:
AM PRINS-O PE KOVESI – Iata protocolul PICCJ – SRI! Are numarul 003064 din 4.02.2009 si a fost semnat cand Procuror General era Laura Kovesi. In baza lui DNA si SRI au instrumentat ilegal, in parteneriat, dosare penale. Ofiterii SRI cereau procurorilor sa nu puna la dosar documentele folosite la anchete. In ianuarie 2017, DNA prostea natiunea: “Nu exista si nu a existat nici un protocol de colaborare SRI-DNA si nici protocol secret Coldea/Kovesi” (Document)
Mafia Serviciilor Secrete din Romania-masonii tradatori
După cum dictează Soros, guvernul caută investitori pentru o mare bancă românească CEC !!
Investigație. Cum ești 'țepuit' în supermarketuri și totul e la secret / VIDEO
TVR trimite la „Eurovision 2019” concurenta decisă de activiștii L.G.B.T.Q.
Un Mitropolit Ortodox a vorbit la Constanţa împotriva homosexualităţii, a MASONERIEI şi a ecologismului. "Sunt mişcări ANTIHRISTICE"
VIDEO Dan Barna, surprins cum râdea de un bolnav de inimă după ce se prefăcuse îngrijorat
Nicolae Popa rupe tăcerea: Cine a plătit pentru avionul care l-a adus în țară. Condamnat la 15 ani de închisoare în legătură cu prăbuşirea Fondului Naţional de Investiţii
Bârlădeanu: Ceaușescu s-a opus colectivizarii pe care o dorea Dej, de asta si-a atras antipatia acestuia
Grațierea, cerută oficial României de CEDO. Iohannis a primit o palmă la Strasbourg.. Impotriva cui demonstrează tinerii liberi si frumosi ?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro