A furat milioane de euro de la CFR și a fost eliberat după 9 luni de închisoare

Distribuie!by “Tribunalul Bucureşti a decis definitiv, vineri, eliberarea condiţionată a fostului director general al CFR Mihai Necolaiciuc, după ce a executat nouă luni din pedeapsa de patru ani şi şase luni primită în dosarul privind o fraudă de 2,7 milioane de euro. loading... Comisia de specialitate de la Penitenciarul Rahova […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Tribunalul Bucureşti a decis definitiv, vineri, eliberarea condiţionată a fostului director general al CFR Mihai Necolaiciuc, după ce a executat nouă luni din pedeapsa de patru ani şi şase luni primită în dosarul privind o fraudă de 2,7 milioane de euro.

loading...

Comisia de specialitate de la Penitenciarul Rahova solicitase Judecătoriei Sectorului 5 liberarea condiţionată a lui Mihai Necolaiciuc, arătând că acesta întruneşte condiţiile necesare.


Decizia luată vineri de Tribunalul Bucureşti este definitivă, astfel că Necolaiciuc va fi eliberat.

Necolaiciuc a primit, pe 17 octombrie anul trecut, pedeapsa de patru ani şi şase luni de închisoare, din care s-a scăzut perioada în care a stat în arest (17 iunie 2009 – 18 octombrie 2011), el mai având de executat, după condamnare, doi ani şi două luni de detenţie.


El a mai cerut eliberarea condiţionată, la 11 zile după condamnare, însă solicitarea i-a fost atunci respinsă.

mihai-necolaiciuc-620x400

Curtea de Apel Bucureşti l-a condamnat pe Mihai Necolaiciuc la patru ani şi şase luni de închisoare pentru utilizare în alte scopuri a creditelor garantate din fonduri publice sau care urmează să fie rambursate din fonduri publice. De asemenea, judecătorii i-au interzis lui Necolaiciuc unele drepturi civile, pentru o durată de cinci ani.”[1]

SURSE

  1. http://www.presalibera.net/a-furat-milioane-de-euro-de-la-cfr-si-a-fost-eliberat-dupa-9-luni-de-inchisoare_1831818.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

În timp ce românii patrioti, rup ușile la hipermarketurile imperialiste , Schweighofer vinde pădurile pe care le deține în România către grupul suedez GreenGold, Prețul de achiziție și detaliile contractului sunt ținute secret, ca să nu lea stea românilor mâncarea de Paști in gât !!! Unde sunt rezistenții atei să protesteze ? Sunt cumva ocupați cu Paștele ?.
Trei țări ortodoxe: CIPRU CADE, GRECIA CADE, ROMÂNIA încă REZISTĂ în luptă cu homosexualitatea
Doros (ANAF): Romanii care inchiriaza locuinte vor intra in atentia Fiscului
De ce tace Mass-media ? Tandemul Iohannis – Cioloș livrează armament rebelilor sirieni!
SE PREGATESTE CELULA PENTRU BINOM – Premierul Viorica Dancila solicita desecretizarea protocoalelor dintre SRI si marile parchete, pe baza carora a functionat o Justitie oculta si abuziva. Sunt informatii ca protocoalele contin prevederi in afara legii, care au incalcat grav dreptul la un proces echitabil. Cititi comunicatul Guvernului care da fiori “Binomului”
Procurori ai Directiei Nationale Anticoruptie protejeaza societati comerciale cu capital strain implicate in anchete. DNA nu sufla o vorba despre companiile cu capital strain, nu deschide niciun fel de ancheta si nu face niciun fel de investigatii impotriva reprezentantilor acestora, nu incearca, pentru a recupera pagubele suferite de statul roman, sa puna vreun sechestru pe bunurile acestora !!
România, reacţie slugarnică în faţa Ucrainei după interdicţia privind şcolile în limba română
MARTURISIRE BOMBA – Intrebat de Razvan Savaliuc daca DNA a ocolit partea americana in dosarul Microsoft, Traian Basescu a recunoscut: "DNA a vrut sa protejeze exportatorul american de programe de software. Kovesi nu isi putea permite sa puna sub semnul intrebarii partea americana. Nu o intereseaza prea mult decoratiile romanesti. O intereseaza decoratiile straine si mangaierile pe crestet de la ambasadori. Categoric DNA nu a avut curaj sa mearga spre responsabilitatea partii americane"
COMUNICARE DE INFORMATII FALSE – Cerem destituirea mincinoasei nationale Laura Kovesi, care a prostit Romania prin comunicatul DNA din ianuarie 2017: “Nu exista si nu a existat niciun protocol secret Coldea/Kovesi. Nu au existat echipe mixte SRI-procurori ori intalniri intre procurori si ofiterii de informatii in case conspirative”. Protocolul SRI-PICCJ o demasca grav pe Kovesi: echipele mixte au existat, la fel si intelegerea cu Coldea
Ghiţă anunţă o lege: Epurări pe modelul Erdogan-Gulen
Țările care au jefuit România după 1989, lista incompletă…
Cine se afla defapt in spatele proiectului Fake News si grupului #Rezist sutinatorii LGBT-sti multiculturalism NeoMarxism (Video)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro