Scandal DE PROPORŢII după dezvăluirile Greenpeace: uite ce o să ajungem SĂ MÂNCĂM!

Distribuie!by Scurgere masivă de informaţii către Greenpeace care dezvăluie ce negociază UE și SUA privind parteneriatul transantlantic pentru comerț și investiții. loading... Este vorba despre 13 capitole din textul parteneriatului – TTIP, reprezentând aproximativ 50% din textul integral al negocierilor, obținute de Greenpeace Olanda, cu condiția protejării anonimatului sursei. O […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Scurgere masivă de informaţii către Greenpeace care dezvăluie ce negociază UE și SUA privind parteneriatul transantlantic pentru comerț și investiții.

loading...

Este vorba despre 13 capitole din textul parteneriatului – TTIP, reprezentând aproximativ 50% din textul integral al negocierilor, obținute de Greenpeace Olanda, cu condiția protejării anonimatului sursei. O primă concluzie, notează Greenpeace: negocierile TTIP nu mai pot continua fără un proces transparent de consultări publice!

O primă analiză a documentelor confirmă îngrijorările societății civile cu privire la riscurile privind standardele de mediu și de sănătate. Un alt motiv de îngrijorare confirmat se referă la intențiile de deturnare a proceselor legislative în favoarea corporațiilor și a forțelor de lobby aferente acestora.

Conform documentelor publicate de Greenpeace, TTIP ar duce la eliminarea acelor prevederi din protecţia consumatorilor care blochează organismele modificate genetic şi carnea tratată cu hormoni prin înlăturarea principiului preventiv al UE care impune o prudenţă în reglementare atunci când există îndoieli ştiinţifice cu privire la adecvarea unui produs pentru consumul uman.

Aceleaşi documente sugerează că autorităţile de la Washington ar fi ameninţat UE că vor bloca eforturile destinate facilitării exporturilor de autoturisme europene dacă, în schimb, Europa nu acceptă să permită vânzarea mai multor produse agricole americane, notează HotNews.

În urma studierii documentelor, Greenpeace Olanda susține că negocierile TTIP în forma actuală trebuie oprite pentru a face loc unui proces transparent de consultare publică.

Cert este că a izbucnit un scandal de proporţii, SUA acuză Greenpeace că interpretează greşit intenţiile sale, iar Comisia Europeană şi-a exprimat regretul faţă de „neînţelegerile” provocate de această scurgere de informaţii. Niciodată UE nu va semna vreun acord comercial care să diminueze nivelul de protecţie a consumatorilor, securitatea alimentară sau protecţia mediului. Acordurile comerciale nu vor schimba legile noastre privind organismele modificate genetic sau modul de producţie a cărnii de vacă în deplină securitate ori modul în care ne protejăm mediul”, a scris pe blogul personal comisarul european pentru Comerţ, Cecilia Malmstrom.

 

 


Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Dr. Adrian Cacovean: „Ideea vaccinării obligatorii este o idee la fel de «bună» cam ca aia a lui Hitler, că ar trebui purificată rasă umană”
Cine sunt cei 23 de copii care au murit, conform datelor oficiale, din cauza rujeolei. Centrul European pentru Prevenirea și Controlul Bolilor precizează că decesele au apărut „la persoane care au fost imunocompromise sau au avut alte co-morbidități”
Bolile psihosomatice sau cum ne imbolnavesc gandurile si emotiile
Domnul senator Laszlo Attila, președintele Comisiei pentru sănătate publică, propune cum sa fie vaccinati romanii !!
Dr. Craiu cel care ia apărarea vaccinurilor este sponsorizat de către un producător de vaccinuri care a facut prăpăd in Filipine, a nenorocit mii de copii
Planul PERVERS pus la cale de Dan Condrea pentru a SCĂPA de problemele cu LEGEA | Care era strategia patronului Hexi Pharma pentru a ŞTERGE urmele afacerii cu DEZINFECTANŢII DILUAŢI
Gunoaie vandute ca alimente! Cei care au mancat asa ceva sunt suspecti de boli grave - FOTO
Atenţie: paraziţii te îmbolnăvesc şi îţi fură energia
Depopularea românilor continuă : Managerul Spitalului Sf. Maria: "Eşti puşcăriabil dacă iei produse de calitate, de aceea luăm numai gunoaie"
Iata ce contin aceste celebre bauturi Coca Cola & Pepsi !
Renumit psihiatru american: Bărbații transgender nu devin femei, ei devin bărbați feminizați, interpreții unui rol. Iadul nu are altă înverșunare decât interesul de a se travesti într-un principiu moral
Capcana in care cad tinerii de la țară când aleg să-și facă nunta la restaurant în oraș
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro