Scandal DE PROPORŢII după dezvăluirile Greenpeace: uite ce o să ajungem SĂ MÂNCĂM!

Distribuie!by Scurgere masivă de informaţii către Greenpeace care dezvăluie ce negociază UE și SUA privind parteneriatul transantlantic pentru comerț și investiții. loading... Este vorba despre 13 capitole din textul parteneriatului – TTIP, reprezentând aproximativ 50% din textul integral al negocierilor, obținute de Greenpeace Olanda, cu condiția protejării anonimatului sursei. O […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Scurgere masivă de informaţii către Greenpeace care dezvăluie ce negociază UE și SUA privind parteneriatul transantlantic pentru comerț și investiții.

loading...

Este vorba despre 13 capitole din textul parteneriatului – TTIP, reprezentând aproximativ 50% din textul integral al negocierilor, obținute de Greenpeace Olanda, cu condiția protejării anonimatului sursei. O primă concluzie, notează Greenpeace: negocierile TTIP nu mai pot continua fără un proces transparent de consultări publice!

O primă analiză a documentelor confirmă îngrijorările societății civile cu privire la riscurile privind standardele de mediu și de sănătate. Un alt motiv de îngrijorare confirmat se referă la intențiile de deturnare a proceselor legislative în favoarea corporațiilor și a forțelor de lobby aferente acestora.

Conform documentelor publicate de Greenpeace, TTIP ar duce la eliminarea acelor prevederi din protecţia consumatorilor care blochează organismele modificate genetic şi carnea tratată cu hormoni prin înlăturarea principiului preventiv al UE care impune o prudenţă în reglementare atunci când există îndoieli ştiinţifice cu privire la adecvarea unui produs pentru consumul uman.

Aceleaşi documente sugerează că autorităţile de la Washington ar fi ameninţat UE că vor bloca eforturile destinate facilitării exporturilor de autoturisme europene dacă, în schimb, Europa nu acceptă să permită vânzarea mai multor produse agricole americane, notează HotNews.

În urma studierii documentelor, Greenpeace Olanda susține că negocierile TTIP în forma actuală trebuie oprite pentru a face loc unui proces transparent de consultare publică.

Cert este că a izbucnit un scandal de proporţii, SUA acuză Greenpeace că interpretează greşit intenţiile sale, iar Comisia Europeană şi-a exprimat regretul faţă de „neînţelegerile” provocate de această scurgere de informaţii. Niciodată UE nu va semna vreun acord comercial care să diminueze nivelul de protecţie a consumatorilor, securitatea alimentară sau protecţia mediului. Acordurile comerciale nu vor schimba legile noastre privind organismele modificate genetic sau modul de producţie a cărnii de vacă în deplină securitate ori modul în care ne protejăm mediul”, a scris pe blogul personal comisarul european pentru Comerţ, Cecilia Malmstrom.

 

 


Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

SECRETUL UIMITOR pe care nu il STIAI despre banalii ARDEI COPTI!
Criminalii de copii: BIHOREANUL i-a găsit pe medicii orădeni care au condus orfelinatul groazei de la Cighid. Mărturiile lor sunt şocante! (FOTO / VIDEO)
Un nutritionist din China garanteaza redobandirea sanatatii in doar 3 luni. Iata reteta
Dacă e bine sau nu să vă vaccinați copiii, citiți, vă rog, părerea unui farmacist manager de elită
Romanii, cobaii Europei : Una din două conserve de ton are în compoziţie peşte contaminat cu Cesiu 137 !
Reteta pentru ficat. Intinereste ficatul si il curata de toxinele acumulate in numai 5 zile
SENZAȚIONALA discuție a lui Ceaușescu cu George Bush: „Chiar dacă nu vom mai avea ce să MÂNCĂM, nu vom mai apela credite”
Atentie se fac prospectiuni 2017 !!!!!!! Prospecțiunile geologice din situl N2000 Sighișoara-Târnava Mare, potențial destructive și ilegale ! Se iau cu asalt multe sate din zona Sighisoara-Danes de catre firma de prospectiuni a lui Tender !!!
Olivia Steer: De ce pe orice prospect al vaccinurilor, la efecte secundare, este trecut autismul? Sunt curioasă ce are de spus un oncolog despre viața lui personală, de ce recomandă pacienților citostatice, dar el nu ar face asta niciodată
Depopularea romanilor continua : Narcis Copcă, managerul Spitalului „Sfânta Maria”: „Primim medicamente falsificate, mănuşi care se rup.”
Candva morcovii erau mov, dar Casa Regala a interzis cresterea lor pentru ca erau foarte sanatosi si astfel au modificat genetic leguma...
Tesuturi de fetusi avortati in vaccinuri
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro