Scandalul E.coli: lovitură din Germania, care SPULBERĂ argumentele autorităţilor române

Distribuie!by Expertiză care loveşte în toate argumentele autorităţilor române despre cauza îmbolnăvirilor şi deceselor mai multor copii: nu bacteria E.coli este cauza! loading... Asociaţia pentru Protecţia Consumatorilor reacţionează după ştirile de genul „ministrul sănătăţii, Patriciu Achimaş-Cadariu, a anunţat într-o conferinţă de presă susţinută la spitalul Marie Curie că s-a identificat […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Expertiză care loveşte în toate argumentele autorităţilor române despre cauza îmbolnăvirilor şi deceselor mai multor copii: nu bacteria E.coli este cauza!

loading...

Asociaţia pentru Protecţia Consumatorilor reacţionează după ştirile de genul „ministrul sănătăţii, Patriciu Achimaş-Cadariu, a anunţat într-o conferinţă de presă susţinută la spitalul Marie Curie că s-a identificat cauza îmbolnăvirii bebeluşilor internaţi în ultimele zile. Este vorba de o tulpină a bacteriei E.coli”.


Dr. Stefan Lanka, expert german, a pus la dispoziţia APCR o expertiză „care demontează toate argumentele autorităţilor române despre cauza îmbolnăvirilor şi deceselor mai multor copii în ultimele săptămâni”:

– Analiza metodelor lipsite de bază ştiinţifică pentru detectarea “toxinelor” din bacteriile E. coli, pretinse a fi responsabile de apariţia sindromului hemolitic-uremic – nu ar avea valabilitate ştiinţifică, din două motive: datorită modificărilor permanente ale ADN-ului bacterian şi uman, este imposibilă identificarea vreunei tulpini bacteriene specifice prin metoda PCR; pretinsele “toxine” bacteriene despre care se susţine că ar fi detectate sunt în realitate proteine umane normale cu funcţii enzimatice importante în metabolism.
– Analiza aşa-zisei patogenităţi a bacteriilor EHEC în organismul uman: din moment ce nu se cunosc mecanismele patogenice ale acestui sindrom hemolitic-uremic, nu se poate afirma că s-ar cunoaşte cauza ş.a. Concluzia? „Bacteria E.coli nu poate fi cauza decesului copiilor şi nici a sindromului hemolitic-uremic” Alte detalii AICI.


Scandalul E.coli: conf. univ. dr. Costel Stanciu, preşedintele APCR, cere să fie verificate vaccinurile!

APC România solicită autorităţilor un răspuns valabil, argumentat ştiinţific, despre cauza reală a îmbolnăvirilor şi a deceselor copiilor – indicând, din nou, o pistă care a născut multe controverse şi a fost respinsă vehement.

“S-a cautat aproape peste tot, s-au verificat apa, portocalele, brânza, carnea şi condiţiile igenico-sanitare din fabrici, şcoli, case de locuit, numai într-un singur loc nu îndrăznesc autorităţile să se uite şi să verifice, vaccinurile. Oare de ce? Reacţiile adverse ale vaccinurilor (sindrom Guillain-Barre, paralizie, nevrită, dermatită, diaree, vărsături, gastroenterita severă, scleroza multiplă, inflamaţie a creierului (encefalită), meningită, artrită, bronşită, apnee, reacţii anafilactice, reacţii alergice, infecţii ale tractului respirator superior, pierderea conştienţei, nevrită optică, umflare la nivelul fetei etc.) şi compoziţia biologică-chimică a acestora (hidroxid de aluminiu, tiomersal – 49% din greutatea sa este reprezentata de mercur, formaldehidă, fosfat de aluminiu, sulfat de magneziu, acid citric, acid acetic, glicerină, 3 tulpini de virusuri poliomelitice inactivate (adică viruşii sunt vii, dar virulenţa lor a fost redusă), anatoxina difterică, anatoxina tetanică, antigen de suprafată al virusului hepatic B, antigen Bordetella pertussis, polizaharid al Haemophilus influenza tip b etc.) îndreptăţesc autorităţile să aibă în vedere şi această pistă. S-a ajuns la un consens privind diagnosticul stabilit pentru bebeluşii din judeţele Argeş (Piteşti), Bacău, Dolj (Craiova), Iaşi, Arad, dar încă se mai bâjbâie în privinţa sursei îmbolnăvirii. Toate acestea ne îndreptăţesc să solicităm Primului ministru şi Preşedintelui României să-şi asume în mod public rezultatele finale ale anchetei privind cauzele are au condus la decesul celor trei bebeluşi şi la îmbolnăvirea gravă a zeci de bebeluşi la nivel naţional”, transmiteconf. univ. dr. Costel Stanciu, preşedintele Asociaţiei pentru Protecţia Consumatorilor din România.

http://oradetimis.oradestiri.ro/scandalul-e-coli-lovitura-din-germania-nu-aceasta-este-cauza-imbolnavirilor-la-bebelusi#.VubK8DTmj99

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

USR susține comunitatea LGBT și oficializarea limbii maghiare drept a doua limbă a statului român
Cum a disparut flota de peste 300 de nave !! AMINTIRI DESPRE O FLOTA PIERDUTA dar avem Mc Donalds , Lidl
Avocatul Gheorghe Piperea face dezvăluiri importante despre statutul BNR. De ce nu poate fi tras la răspundere Isărescu sau vreun alt membru al CA
Preot român din America, atac dur la Iohannis: Trebuie suspendat! Faptul că împiedică parlamentul sa legifereze prin folosirea de agenți străini, tot acest lobby extern pe care îl face nu încalcă suveranitatea poporului român și Constituția?
Holocaustul evreilor masoni cazari impotriva romanilor. Cerem despagubiri de 200 (doua sute) miliarde euro.
Turcia vs. Rusia. Capacitățile militare ale celor două țări
Adevăraţii asistaţi social sunt cântăreţii care preamăresc politicienii
Guvernul Orban vrea să facă de utilitate publică fundația „Mogulului orfanilor României”. Fundația, acuzată într-un documentar de experimente pe copii în România
DELIR LA CEL MAI INALT NIVEL. Iohannis nu vrea sa inchida granitele daca Germania si le inchide pe ale ei si vrea sa transforme Balcanii in zona-tampon. Iohannis "Ponta nu s-a consultat cu mine". Dar care e pozitia Romaniei, d-le Iohannis?
Ce salarii aveau românii înainte de Revoluţie şi ce se putea cumpăra din venitul câştigat. Ne permitem mai multe acum? Si Bilantul unei distrugeri premeditate: LISTA INTREPRINDERILOR (peste 1200!)
Crimele nepedepsite ale României: dosarul Revoluţiei din 1989, transferat din nou la Parchetul Militar
Asistenta care a povestit IADUL de la Colectiv a fost AMENINŢATĂ pentru că a vorbit: "Plângea la telefon, era terifiată". Un alt medic ar fi fost AMENINŢAT din acelaşi motiv
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro