7 motive sa nu mai consumi LAPTE niciodata, nici daca mori de foame

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Cercetătorii studiază beneficiile laptelui de zeci de ani, iar dacă la început studiile erau în favoarea acestei băuturi, în ultima perioadă, lucrurile s-au schimbat, potrivit healthyfoodteam.com. Un studiu din Suedia, de exemplu, a demonstrat că femeile care beau zilnic trei pahare de lapte trăiesc mai puțin decât cele care nu au același obicei. În plus, consumul acestui aliment nu ar aduce niciun beneficiu oaselor. Aceste concluzii nu se aplică și în cazul celorlalte produse lactate. Tot cercetătorii au constatat că femeile care consumă iaurt, de exemplu, trăiesc mai mult și au oase mai sănătoase. Nu înseamnă că trebuie să renunți la lapte, ci doar să îl consumi cu moderație, din cauza efectelor pe care le-au putea avea asupra sănătății tale. 1. Crește riscul de cancer Numeroase studii efectuate pe animale au arătat că proteina din lapte crește riscul apariției cancerului. 2. Provoacă alergii Specialiștii susțin că laptele se numără printre cei mai mari alergeni. De multe ori, oamenii nu își dau seama că au această problemă. 3. Te îmbătrânește! Laptele accelerează procesul de îmbătrânire, din cauza galactozei, o substanță care provoacă inflamații. 4. Provoacă acnee! Laptele predispune pielea la apariția coșurilor și a punctelor negre. De altfel, acest aliment se numără printre factorii care duc la apariția acneei. Dacă ai probleme cu pielea, renunță la lapte pentru o perioadă și vezi dacă aspectul tenului tău se schimbă. 
5. Favorizează apariția unor boli grave Multe studii din toată lumea au stabilit o legătură între lapte și probleme grave de sănătate. Cancerul la prostată, cancerul ovarian, infecțiile urechii sau constopația se numără printre afecțiunile favorizate de consumul de lapte. 6. Duce la scleroză multiplă! Tot cercetătorii au constatat că oamenii care consumă regulat lapte au un risc mai mare de a suferi de scleroză multiplă. 7. Crește riscul apariției bolilor cardio-vasculare Unele proteine din lapte cresc colesterolul și duc la blocarea arterelor. Riscul apariției bolilor cardio-vasculare este mai mare în rândul persoanelor care îl consumă. Cu ce poți înlocui laptele? Ține cont că iaurtul și brânza au numeroase beneficii pentru sănătate, așa că nu este cazul să renunți la ele. Laptele poate fi înlocuit cu alternative vegetale, precum laptele din migdale sau din soia. 
Citeşte întreaga ştire: 7 motive să nu mai bei lapte

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

GDI

Gazetadeinformatii.ro

Lasă un răspuns

Close
Citește mai multe:
Prof. DULCAN: Dupa 2000 de ani cu totii L-am tradat pe Iisus

"Nu învăţăturile date de Iisus au eşuat în cei 2000 de ani, ci ignorarea de către noi a înţelepciunii sale.

Campania preotului din Covasna merge înainte: în prima lună, 11 copii au fost salvați de la avort. Peste 40 de familii ajutate material: Continuăm lupta pentru singura Patrie care ne definește!

În urmă cu două săptămâni, ActiveNews a stat de vorbă cu preotul Vasile Antonie Tămaș, care lansase campania: "Un român

Merkel i-a cerut preşedintelui Iohannis să nu mute ambasada României la Ierusalim (adică să fie impotriva profeției biblice)

Cancelarul german Angela Merkel i-a cerut preşedintelui român Klaus Iohannis să nu mute sediul ambasadei României în Israel de la

Sintagma ”Doamnelor și domnilor” va fi inlocuita la metroul din Londra ca sa nu deranjeze LGBT-istii spune primarul musulman!

Saluturile tradiționale care cuprind sintagma „doamnelor și domnilor” de la metroul din Londra vor fi înlocuite, a anunțat Transport for

ANAF l-a amendat pe podarul de la Pomi, că n-are casă de marcat. Podarul a scos bacul la mal și gata!

Scandal pe Someș, la capătul județului! Doi inspectori de la centrul din Oradea (!!!) al Agenției Naționale de Administrare Fiscală

Nicidecum de la FMI: Serbia imprumuta de la arabi un miliard de dolari

Abu Dhabi a aprobat un credit de un miliard de dolari pentru Serbia   Se pare ca afacerile cu arabii,

Închide