Imnul național al României, INTERZIS prin REGULAMENT la meciurile din campionatul național de handbal

Distribuie!by Intonarea imnului național al României este interzisă pe teritoriul României la meciurile de handbal din cadrul campionatelor naționale. loading... Potrivit Regulamentului de desfășurare a Ligii Naționale de Handbal feminin 2015-2016, publicat pe pagina de internet a Federației Române de Handbal, condusă de Alexandru Dedu, intonarea imnului național al României […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Intonarea imnului național al României este interzisă pe teritoriul României la meciurile de handbal din cadrul campionatelor naționale.

loading...

Potrivit Regulamentului de desfășurare a Ligii Naționale de Handbal feminin 2015-2016, publicat pe pagina de internet a Federației Române de Handbal, condusă de Alexandru Dedu, intonarea imnului național al României la meciurile de handbal din campionatul intern este interzisă expres. „Este interzisa intonarea Inmului Romaniei la jocurile din cadrul campionatelor nationale, aceasta facandu-se numai la jocurile internationale ale echipelor nationale ale Romaniei”, este precizat la pagina nr. 15 a Regulemntului.


Cum este posibil ca o federație sportivă românească să interzică expres prin regulament intonarea imnului național al României la competițiile sportive îmi este imposbil să înțeleg. Această mențiune expresă de interzicere a imnului național al României la competițiile sportive de pe teritoriul României nu poate fi decât opera unei minți întunecate, complet lipsite de simțul respectului față de simbolurile naționale.

Cred că în acest caz se impune demiterea imediată a președintelui Federației Române de Handbal, Alexandru Dedu, pentru această interdicție stupidă, ilegală și complet antinațională.


regulament-liga-nationala-handbal-feminin-2015-2016

 

regulament-liga-nationala-handbal-feminin-2015-20162

 FOTO: Președintele Federației Române de Handbal, Alexandru Dedu, monitorulcj.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro