60.000 de manifestanți au mărșăluit pe străzile din Varșovia atacând politicile proeuropene: Îl vrem pe Dumnezeu!

Distribuie!by Aproximativ 60.000 de polonezi au ieșit sâmbătă seară pe străzile din Varșova, într-o manifestare organizată de grupurile de extremă-dreaptă exact de Ziua Independenței Poloniei. loading... Îl vrem pe Dumnezeu!, Europa Albă, Dumnezeu, onoare, patrie sau Polonia – polonezilor au fost câteva de sloganurile manifestanților care au ieșit în stradă […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Aproximativ 60.000 de polonezi au ieșit sâmbătă seară pe străzile din Varșova, într-o manifestare organizată de grupurile de extremă-dreaptă exact de Ziua Independenței Poloniei.

loading...

Îl vrem pe Dumnezeu!, Europa Albă, Dumnezeu, onoare, patrie sau Polonia – polonezilor au fost câteva de sloganurile manifestanților care au ieșit în stradă pentru a își arăta opoziția împotriva migraților și a politicilor proeuropene.


Manifestanții au aprins torțe roșii și au promis că vor apăra țara de orice „amenințare externă”.

În acest an, la marșul din capitala Poloniei au participat și lideri ai extremei drepte din Italia și Marea Britanie.


Aceste eveniment este considerat una dintre cele mai de amploare acțiuni ale extremei dreapta din Europa și se organizează anual de Ziua Independenței care marchează momentul în care Polonia și-a recăpătat suveranitatea, la finalul Primului Război Mondial.

Sâmbătă, a exista și o mică contramanifestație organizată de grupuri anti-fasciste, dar organizatorii au reușit să țină cele două manifestații departe una de alta pentru a evita orice urmă de violență.

 

Sursa: activenews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Vuvuzelele Sistemului Progresist, a DNA-ului şi a Serviciilor de Informații, Dan Tapalagă şi Cristian Pantazi dați afară de la HotNews
Iulian Fota : Oamenii din piețe sunt floarea intelectuală a acestei țări: tineri, energici, inteligenți, creativi. Dar aceste calități nu îi fac imuni la manipulare!
Hristos va zdrobi Masoneria / Zidarii / Casa Regala - "Cine va cădea pe piatra aceasta se va sfărâma, iar pe cine va cădea îl va strivi.”
Un tânăr antreprenor din domeniul securităţii informatice votează cu Dăncilă | Cum ar arăta Fața lui Iohannis și a peneliștilor, în caz de înfrângere? Ar fi „priceless”
Fabrica de ciocolată celebră a Braşovului CIBO este istorie. A scăpat de bombardament, dar nu a rezistat capitalismului
Jihadul globalist aplică „sharia”: „Biciuirea” publică a infidelului Iohannis, care îşi va încheia noul mandat prin demitere!
Victimele campaniei de teroare declanşată de DNA. O grefieră nevinovată a fost aruncată după gratii. Decizia definitivă a ICCJ
La nici o televiziune din Romania nu o sa vedeti imaginile acestea: vestele galbene au reusit sa opreasca guvernul francez sa creasca pretul la carburanti
KLAUS IOHANNIS UN AN DE MANDAT IMPOTRIVA ROMANILOR: A incalcat Constitutia acceptand relocarile fortate, a fost lobbistul bancilor si al multinationalelor straine, omul ONG-urilor lui SOROS, dusmanul Zilei Nationale si al Republicii Moldova
ACUZAȚII GRAVE: IOHANNIS CUMPĂRĂ TĂCEREA LUI LAZĂR CU O PENSIE GRASĂ
Ce s-a întâmplat cu judecătoarea Florica Roman care a indraznit sa ceara arestarea lui Hans Klemm Lumea
În București nu există o statuie a lui Ștefan cel Mare, în schimb în Capitală a fost dezvelit monumentul Prințului Rainier III de Monaco în Parcul Circului. Firea: „E o investiție ce poate fi considerată mare”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro