Regionalizarea Romaniei, Agenda 21 si Noua Ordine Mondiala

Distribuie!by Multi se intreaba care este adevaratul scop al regionalizarii, masura globalista impusa de Bruxelles si promovata de o mare parte dintre politicienii globalisti romani. Adevaratul scop al regionalizarii Romaniei este indeplinirea unui punct important aflat pe agenda socialista a Noii Ordini Mondiale (Agenda 21) si anume: faramitarea natiunilor pentru […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Multi se intreaba care este adevaratul scop al regionalizarii, masura globalista impusa de Bruxelles si promovata de o mare parte dintre politicienii globalisti romani.
Adevaratul scop al regionalizarii Romaniei este indeplinirea unui punct important aflat pe agenda socialista a Noii Ordini Mondiale (Agenda 21) si anume: faramitarea natiunilor pentru un control mai facil al acestora.

loading...

Regionalizarea va distruge autoritatea centrala a statului, in acest fel comisia europeana putand controla mult mai usor regiunile europene. Acum este putin mai dificil pentru dictatoriala comisie europeana sa-si impuna directivele deoarece exista parlament si tot felul de autoritati nationale care se misca mai greu sau chiar se opun unor masuri globaliste mai radicale.


Pe scurt, globalista comisia europeana va conduce regiunile in mod direct fara a mai avea nevoie de aprobari din partea autoritatilor statului.
Regionalizarea nu-i ajuta pe cetateni in vreun fel ci numai pe globalisti.
Regionalizarea nu a fost ceruta niciodata de cetateni ci a fost impusa de la Bruxelles.
Regionalizarea impusa de Bruxelles nu aduce niciu progres ci ne intoarce cu cateva sute de ani in urma.

Ati observat cati politicieni romani s-au chinuit pe la tv sa prezinte avantajele regionalizarii? Niciunul dintre acestia n-a prea reusit sa convinga. Stiti de ce n-au reusit respectivii politicieni sa prezinte avantajele regionalizarii? Pentru ca acestea, de fapt, nu exista – regionalizarea nu aduce beneficii cetatenilor ci are doar scopul ascuns de a faramita autoritatea statala.


Comisia europeana este o simpla unealta a globalistilor. Aceasta comisie nu face altceva decat sa pregateasca terenul pentru Noua Ordine Mondiala (NOM), guvernul mondial. In ecuatia NOM, planeta va fi condusa prin intermediul ONU.

Va fi implementata aceasta regionalizare si in Romania? Din pacate, cred ca da.

Cine s-a informat stie ca regionalizarea este doar unul dintre punctele aflate pe lista globalistilor. Din pacate, globalistii ne pregatesc si alte surprize: supravegherea electronica totala, distrugerea proprietatii private, distrugerea clasei de mijloc (partial inceputa) si altele depre care voi scrie cateva randuri in postari vitoare.

 

Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Tupeu nemărginit. Ruşii ne-au sfârtecat țara și tot ei deschid gura. Ministerul Afacerilor Externe din Rusia: „Noi n-am uitat de partea cui a luptat armata română în al Doilea război mondial”. Păi nu voi ați semnat Pactul Ribbentrop-Molotov cu Hitler?
SODOM – Documentar socant despre Propaganda homosexuala si pedofila !
Pe 1 decembrie, se pregătește blocarea ROMÂNIEI. Va fi Răscoală, nu Revoluție!
Sute de militari americani și zeci de tancuri au intrat în România
New York Times a dat-o din nou în bară cu o știre falsă Fake News despre Trump!!
Cum si-au vandut romanii tara in 27 de ani – ghid de prostie absoluta
“Elie Wiesel” a pierdut în fața legii. Sfântul Închisorilor Valeriu Gafencu rămâne cetăţean de onoare la Târgul Ocna! Sentinţă definitivă a Curţii de Apel Bacău.
TREBUIE SĂ NE "MÂNDRIM" CU IDIOȚII NOȘTRI CONDUCĂTORI
Roger Stone, consilierul lui Donald Trump despre români: ''Serviciile secrete au scăpat de sub control/ Despre Soroș: Vrea totalitarism global, vrea să dea jos Guvernul și să vă aducă un sistem mult mai rău decât pe vremea lui Ceaușescu'', dar in interesul lui Soros si pentru Noua Ordine Mondiala Seculara
5G aduce MOARTEA. Sute de păsări au căzut secerate în timpul unui experiment
Lovitură dură pentru premierul demisionar, Mihai Tudose! După afirmaţiile vizavi de autonomia Ţinutului Secuiesc
DNA lămurește de ce un IMBECIL ca Tăriceanu, CORIGENT și REPETENT, a ajuns în VÂRFUL statului român
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro