Regionalizarea Romaniei, Agenda 21 si Noua Ordine Mondiala

Distribuie!by Multi se intreaba care este adevaratul scop al regionalizarii, masura globalista impusa de Bruxelles si promovata de o mare parte dintre politicienii globalisti romani. Adevaratul scop al regionalizarii Romaniei este indeplinirea unui punct important aflat pe agenda socialista a Noii Ordini Mondiale (Agenda 21) si anume: faramitarea natiunilor pentru […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Multi se intreaba care este adevaratul scop al regionalizarii, masura globalista impusa de Bruxelles si promovata de o mare parte dintre politicienii globalisti romani.
Adevaratul scop al regionalizarii Romaniei este indeplinirea unui punct important aflat pe agenda socialista a Noii Ordini Mondiale (Agenda 21) si anume: faramitarea natiunilor pentru un control mai facil al acestora.

loading...

Regionalizarea va distruge autoritatea centrala a statului, in acest fel comisia europeana putand controla mult mai usor regiunile europene. Acum este putin mai dificil pentru dictatoriala comisie europeana sa-si impuna directivele deoarece exista parlament si tot felul de autoritati nationale care se misca mai greu sau chiar se opun unor masuri globaliste mai radicale.


Pe scurt, globalista comisia europeana va conduce regiunile in mod direct fara a mai avea nevoie de aprobari din partea autoritatilor statului.
Regionalizarea nu-i ajuta pe cetateni in vreun fel ci numai pe globalisti.
Regionalizarea nu a fost ceruta niciodata de cetateni ci a fost impusa de la Bruxelles.
Regionalizarea impusa de Bruxelles nu aduce niciu progres ci ne intoarce cu cateva sute de ani in urma.

Ati observat cati politicieni romani s-au chinuit pe la tv sa prezinte avantajele regionalizarii? Niciunul dintre acestia n-a prea reusit sa convinga. Stiti de ce n-au reusit respectivii politicieni sa prezinte avantajele regionalizarii? Pentru ca acestea, de fapt, nu exista – regionalizarea nu aduce beneficii cetatenilor ci are doar scopul ascuns de a faramita autoritatea statala.


Comisia europeana este o simpla unealta a globalistilor. Aceasta comisie nu face altceva decat sa pregateasca terenul pentru Noua Ordine Mondiala (NOM), guvernul mondial. In ecuatia NOM, planeta va fi condusa prin intermediul ONU.

Va fi implementata aceasta regionalizare si in Romania? Din pacate, cred ca da.

Cine s-a informat stie ca regionalizarea este doar unul dintre punctele aflate pe lista globalistilor. Din pacate, globalistii ne pregatesc si alte surprize: supravegherea electronica totala, distrugerea proprietatii private, distrugerea clasei de mijloc (partial inceputa) si altele depre care voi scrie cateva randuri in postari vitoare.

 

Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Soviani: Iohannis, fix în urmă cu 20 de ani, de ziua Poetului, a evacuat librăria Eminescu din imobilul pe care Familia l-a obținut prin frauda
Scandal în Marea Britanie: Poliția a protejat politicienii pedofili din Regatul Unit (Video !!!!!)
Sinteza Zilei. Imagini în premieră națională. Personaj din sistemul puterii, cel mai înalt rang în Masonerie
RUSIA se pregateste sa TAIE accesul Statelor Unite la Marea Neagra si Marea
Are miliarde, dar Mark Zuckerberg poartă acelaşi tricou. Care este explicaţia
Cardul de sănătate e doar o fațadă, adevărata problemă este DES – Dosarul de Sănătate, parte din viitorul control totalitar
Nici dacă vrea, PSD nu poate folosi Referendumul pentru alte hotărâri ale Parlamentului
Marile Puteri se pregatesc pentru un nou Razboi Mondial. SEMNELE sunt pe tot globul
Guvernarea LOR! Un tânăr strigă disperat | “Plec până nu îmi pierd minţile! România, cred că vei muri bătrână şi singură. Acum, la sfârşit, îmi e greu să spun dacă te-am iubit vreodată”
LAZAR ACOPERA AIUDUL CU MORTII DE LA REVOLUTIE – Fix in zilele in care a fost demascat ca l-a tinut in infernul de la puscaria Aiud pe dizidentul anticomunist Iulius Filip, Procurorul General a anuntat trimiterea in judecata a lui Ion Iliescu pentru infractiuni contra umanitatii in “Dosarul Revolutiei”. Augustin Lazar a citat din Nicolae Iorga, dar nu a gasit de cuviinta sa isi ceara scuze detinutilor politici care i-au trecut prin mana
Serbia nu uită bombardamentele NATO din 1999. Președintele sârb a anunțat că Serbia nu dorește să adere la NATO
SUA, Marea Britanie și Franța au declanșat atacul asupra Siriei.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro