5,5 MILIARDE SALARIU! De la STAT! Aveţi curaj să preluaţi această ştire, deontologilor?

Distribuie!by   loading... Da, in Romania, un angajat al Statului, un individ care a facut mult rau Romaniei, un comunistoid, un securistoid, cistiga 5,5 miliarde de lei salariu! Acesti bani sint platiti de poporul roman! In conditiile in care din 4 copii, 3 traiesc la limita saraciei sau sub aceasta […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

Undercover_Operations

loading...

Da, in Romania, un angajat al Statului, un individ care a facut mult rau Romaniei, un comunistoid, un securistoid, cistiga 5,5 miliarde de lei salariu!

Acesti bani sint platiti de poporul roman! In conditiile in care din 4 copii, 3 traiesc la limita saraciei sau sub aceasta limita!

Acest individ cistiga acesti bani fiindca este subalternul si protejatul sefului securitatii de astazi, un general multistelar! Culmea, generalul cistiga de 5 ori mai putin!

Aceasta stire ar trebui sa fie „Stirea Zilei” pe toate site-urile si televiziunile din Romania! Toti „ziaristii” patriei ar trebui sa explodeze, sa cerceteze, sa afle cine e acest personaj! O sa fie toti „mucles”, sau aproape toti!

Aceasta stire, pe care o voi da peste citeva ore, va fi un moment al adevarului! Dau premiu o emisiune la „NASUL” tuturor celor care vor face investigatii si vor dezvalui cine este subalternul care cistiga 5,5 miliarde salariu, de 5 ori mai mult decit Seful lui !

Eu cred ca e timpul sa deschideti ochii si sa observati daca „presa” pe care o urmariti va reprezinta interesele! Acum e momentul!

Veti fi dezamagiti, acoperitii din presa vor neglija subiectul. De aceea v-am spus, anul trecut, ca veti deveni cei mai mari fani ai NASUL TV ! Chiar daca nu ne iubiti, veti ajunge sa ne respectati! Mult.


– See more at: 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Ce ne pregateste Soros, Johannis si Ciolos ?
HALLOWEEN INSANGERAT INTR-O TARA DISTRUSA. Murim spoiti. Refuzam sa vedem mizeria si saracia, lucrurile prost facute, le pictam colorat, in "creativitate”, "exprimare libera”, "hipsterisme”, iarba, feministi, gay, bautura, si murim cool si "democrat”
Rocadă NEAȘTEPTATĂ a SUA în conflictul Rusia – Turcia | Ce ultimatum i-a dat Obama lui Erdogan
Marina americană testează arme similare celor din ”Star Wars”. Cum arată proiectilele cu o viteză de trei ori mai mare decât cea a sunetului - VIDEO
Lucian Isar: „Când va pleca Isărescu (verisorul prin alianta a Regelui Mihai) din funcție vor apărea multiplele surprize și martori dornici să clarifice istoria aurului” (vezi reacţia SRIcu privire la verificarea rezervei de aur”
Dezvăluire incendiară: „La Budapesta se transmite că sunt proteste pentru autonomia ținutului secuiesc”
EUROPENILOR, ASTA ESTE KOVESI A VOASTRA – Iata capetele de acuzare impotriva lui Kovesi traduse in engleza: "In the spring of 2011, she personally claimed and received the amount of 268.689,36 lei from Ghita... she involved the institution she was leading in the extradition procedure of the convicted person Nicolae Popa... made all the necessary steps for obtaining the visa for the delegation members... ordered the payment of the air tickets from the funds of the Prosecutor's Office"
Iohannis, un actor grăbit
Cum a reuşit un întreprinzător să nu mai plătească facturi la Electrica. Sistemul prin care bărbatul ar putea vinde energie electrică Citeste mai mult: adev.ro/pv1n1h
Cercul mafiot evreiesc din jurul lui Putin, miliardarul kaghebist, scos la iveală de Panama Papers, cea mai tare scurgere pestilențială financiară ever
Regele Mihai, Tismaneanu, Goma, printre semnatari Declaratiei de la Budapesta pentru Autonomia Transilvaniei. DOCUMENT al Tradarii
`Directionati lunetele spre Turcia !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro