5,5 MILIARDE SALARIU! De la STAT! Aveţi curaj să preluaţi această ştire, deontologilor?

Distribuie!by   loading... Da, in Romania, un angajat al Statului, un individ care a facut mult rau Romaniei, un comunistoid, un securistoid, cistiga 5,5 miliarde de lei salariu! Acesti bani sint platiti de poporul roman! In conditiile in care din 4 copii, 3 traiesc la limita saraciei sau sub aceasta […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

Undercover_Operations

loading...

Da, in Romania, un angajat al Statului, un individ care a facut mult rau Romaniei, un comunistoid, un securistoid, cistiga 5,5 miliarde de lei salariu!

Acesti bani sint platiti de poporul roman! In conditiile in care din 4 copii, 3 traiesc la limita saraciei sau sub aceasta limita!

Acest individ cistiga acesti bani fiindca este subalternul si protejatul sefului securitatii de astazi, un general multistelar! Culmea, generalul cistiga de 5 ori mai putin!

Aceasta stire ar trebui sa fie „Stirea Zilei” pe toate site-urile si televiziunile din Romania! Toti „ziaristii” patriei ar trebui sa explodeze, sa cerceteze, sa afle cine e acest personaj! O sa fie toti „mucles”, sau aproape toti!

Aceasta stire, pe care o voi da peste citeva ore, va fi un moment al adevarului! Dau premiu o emisiune la „NASUL” tuturor celor care vor face investigatii si vor dezvalui cine este subalternul care cistiga 5,5 miliarde salariu, de 5 ori mai mult decit Seful lui !

Eu cred ca e timpul sa deschideti ochii si sa observati daca „presa” pe care o urmariti va reprezinta interesele! Acum e momentul!

Veti fi dezamagiti, acoperitii din presa vor neglija subiectul. De aceea v-am spus, anul trecut, ca veti deveni cei mai mari fani ai NASUL TV ! Chiar daca nu ne iubiti, veti ajunge sa ne respectati! Mult.


– See more at: 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

In 2016 Augustin Lazăr avea dosar penal pentru corupție la Alba Iulia, totul s-a mușamalizat când guvernul Cioloș l-a pus în funcția de procuror general
Petre Roman: Augustin Lazăr a fost procuror pe vremea comuniștilor și a chinuit deținuții politici
Distrugerea Romaniei - Sistemul de invatamant
Chirurg estetician, despre cazul fetelor dispărute la Caracal: „Ştiţi câţi bani “produce” o faţă de calibrul acesta, pe zi?!? 50 000 DE EURO/ZI! Cred cu tărie că sunt în viaţă şi probabil sunt deja scoase din ţară!“
Mercurul din vaccinurile pediatrice (+ video cu subt.RO)
Ne lasam transformati in “pachete” pe mana securistilor?
Dragoș Anastasiu, patron Eurolines, email intern prin care multumeste angajatilor si indeamna la continuarea protestelor pina la "victoria " finala
Cel mai mare scandal din istoria americană ! „Raportul clasificat compilat de Comisia de Informații a Camerei este profund tulburător și ridică semne de întrebare serioase în legătură cu eșalonul superior al Departamentului de Justiție al lui Obama și al FBI-ului lui Comey legate de așa-zisa complicitate” (a lui Trump cu rușii – n.r.).
”Spurcata Uniune risca sa dispara din cauza NATIONALISMULUI promovat de la Putin”.
Tot aurul Romaniei si inca 32 de miliarde de euro sunt la Londra. "Verisorul prin alianta" a Regelui Mihai, Mugur Isarescu argumenteaza: “Multa lume considera ca e ceva necurat aici”
General Br. (r) Aurel Rogojan (SRI) – Suntem in pragul celui de-al Treilea Razboi Mondial.
Familia Șărămăt: la noi au intrat mascații să ia un copil parcă eram cei mai mari infractori și aici, unde au fost criminali, nu au putut să intre
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro