Iohannis ar dori să o schimbe pe Dăncilă cu premierul… ”propagandei ruse”!

Distribuie!by ”Surse politice susțin că președintele Klaus Iohannis ar vrea un premier tot din rândurile PSD după ce va pica guvernul Dăncilă” la moțiune – acesta ar fi chiar premierul propus de Sputnik în 2017 loading... Cotidianul ”România liberă”: ”Sputnik, vocea propagandei rusești, o vede pe Ana Birchall premier al […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

”Surse politice susțin că președintele Klaus Iohannis ar vrea un premier tot din rândurile PSD după ce va pica guvernul Dăncilă” la moțiune – acesta ar fi chiar premierul propus de Sputnik în 2017

loading...

Cotidianul ”România liberă”: ”Sputnik, vocea propagandei rusești, o vede pe Ana Birchall premier al României”. Mediafax: ”Agenţia de presă rusă Sputnik: Ana Birchall, favorită pentru a fi nominalizată premier în locul lui Sorin Grindeanu”. Revista ”22”: Agenţia de presă rusă Sputnik, anunță că Liviu Dragnea va nominaliza o femeie ca premier şi o indică pe Ana Birchall ca fiind favorită”. B1 Tv: ”Propaganda rusă, odă ca pe vremea comunismului pentru Ana Birchall pe care o numesc probabil viitorul premier”.


Toate aceste articole și nenumărate altele au apărut în iunie 2017, când premierul Grindeanu fusese demis și PSD căuta o variantă.

Atunci, surse din PSD ne-au vorbit despre interesul care există pentru numirea Anei Birchall în fruntea guvernului. Interesul exista mai ales în străinătate. La vremea respectivă, analizând datele biografice și calitățile frumoasei politiciene opinam că ar fi un premier foarte bun.


Iar oricine face o analiză a acestor date, dar și a prezenței și prestației publice a Anei Birchall, ajunge la concluzia că era o variantă net superioară unui personaj precum controversatul Mihai Tudose.

Desigur, ulterior ne-a dezamăgit total atitudinea manifestată fruntea Justiției, când Ana Birchall a dat dovadă de subordonare totală față de SUA – în totala sfidare a eforturilor de eliberare  de metehnele de tip Kovesi.

Dar, culmea, se pare că tocmai această atitudine l-a convins pe președintele Iohannis că Ana Birchall ar fi o variantă de premier! Și nu oricând… ci chiar în curând! După moțiunea de cenzură!

Atenție la ce scrie ”Știri pe surse”, sub semnătura ”Denisa Miron”, un pseudonim folosit de obicei de o distinsă și talentată… deputată: ”Se pare că președintele României și-ar dori căderea actualului guvern, dar nu ca să aducă neapărat la putere PNL-ul care s-au uza foarte repede în anul rămas până la alegerile parlamentare”.

”Prin urmare, surse politice susțin că  președintele Klaus Iohannis ar vrea un premier tot din rândurile PSD după ce va pica guvernul Dăncilă. Surse din zona prezidențială susțin că el ar prefera-o pe Ana Birchall, actualul ministru al Justiției”.

Aceleași ”surse apropiate Președinției” spun că varianta aceasta e văzută de Iohannis ca un ”Guvern de tranziție”.

”Strategia Președintelui Klaus Iohannis este ca în cazul în care moțiunea trece să aibă un guvern din umbră, după preferințele sale, dar cu oameni din PSD, pentru a putea avea în continuare un discurs de opoziție”, spune sursa citată.

Și, atenție la sincronizarea mișcărilor care ar aduce-o la cârma Executivului de tranziție pe ”preferata președintelui, Ana Birchall, cea care conduce în acest moment Ministerul Justiției”.

”Cum ea ar fi automat exclusă din Guvern în cazul în care ar semna decretele de eliberare din funcție așa cum l-a obligat deja Curtea Constituțională, Operațiunea Moțiunea este programată înainte de publicarea în Monitorul Oficial a deciziei CCR însoțită de motivarea aferentă”, scrie ”Denisa Miron”, subliniind că  ”Președintele a anunțat deja că se va supune deciziei CCR dar doar după publicarea acesteia în Monitorul Oficial”.

Deci, dacă Guvernul Dăncilă cade la votul Moțiunii inițiată de PNL, ”atunci automat treburile curente vor fi gestionate de guvernul demis în fruntea căruia se va afla unul din membrii Cabinetului desemnat de președintele României cu titul de interimar – acest prim-ministru interimar ar urma să fie Ana Birchall”.

”Lui Klaus Iohannis i-ar conveni de minune acest scenariu, în condițiile în care el nu are niciun interes să deconteze electoral un eventual guvern PNL (…) calul de bătaie ar rămâne PSD, iar USR-PLUS și-ar pierde din suflu suficient de mult astfel încât să nu emită pretenții la locale și parlamentare”, argumentează ”Denisa Miron”.

Reamintim că, după ce Sputnik i-a apreciat calitățile și a semnalat-o ca potențial premier, oficiali SUA au vorbit în termeni apreciativi de Ana Birchall. În acest sens s-au exprimat procurorul general al SUA și ambasadorul la UE al ”partenerului strategic”.

Deci, iată că se poate și așa: Iohannis să ajungă la vorba… Sputnik, a ”propagandei ruse”! Desigur, noi nu vrem să-i influențăm principiul ”mai bine slugă la americani, decât la ruși”, dar cel puțin e bine că recunoaște ce e valabil.

Read more: https://ro.sputnik.md/analytics/20190926/27677004/Iohannis-ar-dori-s-o-schimbe-pe-Dancila-cu-Birchall.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Rețeaua Internaționalistă Neobolșevică instigă tinerii din România să se transforme într-o armată de CENZORI și de DELATORI, după modelul URSS-ului lui Stalin și a Chinei bolșevice a lui Mao. Cazul Bunescu.ro. Cerem Procuraturii să se autosesizeze.
Toleranță în schimbul tiraniei ”Facem concesii noii Poliții a Gândirii, de parcă am fi supușii unui dement stat stalinist obsedat de sex, care ne obligă să fluturăm micile noastre steaguri curcubeu, în timp ce parada gay mărșăluiește prin fața noastră.”
Marșul disperării! Aloo! Televiziunile? Vă ocupați cu toți „mucoșii” din campania electorală, dar pe ei nu-i vedeți. Unde sunteți?
Franța legalizează pedofilia iar Uniunea Europeană tace!
Varșovia a blocat summitul Uniunii Europene
Fabrica de pâine Titan, unul dintre principalii producători de pâine din România, DISPARE de pe piață !
Dragoș Pătraru: O tot dădeau cu Augustin Lazăr nu e Lazăr, că e vorba de altul, oamenii ăștia par a fi într-o transă, nu poți discuta cu ei. Au doar certitudini. Și verdicte, pe care le împart violent. Zace câte un mic dictator în fiecare om care, foarte mic în realitate, devine puternic și mare și curajos pe net. Puternic, mare, curajos, dar neinformat. Iar când nu ești informat, riști, de multe ori, să pici de prost.
DOCUMENTE: Eminescu nu a avut sifilis. Constantin Barbu: Regele și Maiorescu sau despre uciderea lui Eminescu
Reprezentanta Comisiei Europene la București de la lucrătoare la abator la Soros și tefeliști
Legătura dintre CARDURILE de DEBIT pentru migranţi - SOROS - ONU
Jenant: cum s-a comportat Dan Barna la Barcelona cu românii de acolo | să fii prost să-l mai votezi
EXCLUSIV Trupe de elită vin în România. Digi24 a filmat în SUA pregătirile făcute de militari
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro