Purtătorul de cuvânt al MAE de la Moscova, Maria Zaharova, a comentat paralela între Maduro și Ceaușescu făcută de senatorul american republican Marco Rubio.

Distribuie!by Purtătorul de cuvânt al MAE de la Moscova, Maria Zaharova, a comentat paralela între Maduro și Ceaușescu făcută de senatorul american republican Marco Rubio. loading... BUCUREȘTI, 26 feb – Sputnik. Purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Externe al Rusiei, Maria Zaharova, a reacționat pe Facebook la postarea senatorului american Marco […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Purtătorul de cuvânt al MAE de la Moscova, Maria Zaharova, a comentat paralela între Maduro și Ceaușescu făcută de senatorul american republican Marco Rubio.

loading...

BUCUREȘTI, 26 feb – Sputnik. Purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Externe al Rusiei, Maria Zaharova, a reacționat pe Facebook la postarea senatorului american Marco Rubio, care, în contextul evenimentelor din Venezuela, a publicat pe Twitter fotografia fostului președinte al României, Nicolae Ceaușescu.


​Anterior, senatorul republican Rubio publicase un colaj cu fotografii. Pe prima apare fostul președinte al României, Nicolae Ceaușescu, în timp ce vorbește de la tribună. În a doua imagine, Ceaușescu și soția lui Elena se află în sala de judecată, în timpul procesului împotriva lor.

În opinia Mariei Zaharova, publicând poza lui Ceaușescu, Rubio, prin ilustrarea publicată, având în vedere „ceea ce îl așteaptă pe Maduro”, „habar nu are despre subiectul discuției”.


„Problema e că istoria lui Nicolae Ceaușescu este un caz clasic în care Washingtonul este gata sub acoperirea cu „valorile democratice” să susțină pe oricine, atât timp cât acest lucru corespunde intereselor lui naționale. În cazul în care interesele naționale nu mai au nevoie de cineva, aceștia se descotorosesc de acest “protejat”. Dacă senatorul Rubio ar ști că prin replica sa în rețele de socializare, de fapt, săvârșește un coming-out, recunoscând responsabilitatea pentru SUA pentru milioane de vieți pierdute în diferite părți ale lumii!”, a scris ea.

Potrivit Mariei Zaharova, scopul politicii externe a lui Ceaușescu a fost reducerea dependenței României de URSS și alte state din tabăra socialistă, iar pentru acest vector a fost mângâiat de Occident, premiat și inundat cu credite de miliarde. Când Ceaușescu nu mai convenea donatorilor săi, totul s-a schimbat.

“Atunci a răbufnit prima revoluție colorată în regiune cu tot amalgamul ei de mecanisme tradiționale de „reinstaurare a democrației și grija față de populație”: de la dezinformări până la provocări”, a scris ea.

De asemenea, Zaharova a evocat și alte paralele istorice.

“În cadrul investigației speciale din anul 2007 s-a demonstrat că ordinul de a trage asupra demonstranților din Timișoara a fost dat nu de Ceaușescu (acuzație înaintată ulterior în cadrul unui proces de două ore), ci generalul Stănculescu, “care trecuse de partea poporului” (nu vă amintește nimic?). Apropo, anume el a fost unul din organizatorul procesului împotriva lui Ceaușescu și execuția lui. Fostul prim-ministru al Ungariei, Miklós Németh, a recunoscut mai târziu că serviciile secrete ungare au furnizat arme opoziției românești. Din nou, vă amintește acest lucru de ceva?”, a menționat ea.

Președintele parlamentului Venezuelei, Juan Guaido, s-a autoproclamat pe 23 ianuarie șef interimar al statului pe perioada funcționării guvernului provizoriu. SUA și un șir de alte state l-au recunoscut pe Guaido și au cerut lui Maduro să nu admită niciun fel de acțiuni violente împotriva opoziției. Maduro a declarat că este singurul președinte constitutional, afirmând că liderul opoziției parlamentare este “o marionetă a SUA”.

Read more: https://ro.sputnik.md/International/20190226/24980765/Zaharova-a-comentat-paralela-ntre-Ceausescu-Maduro-e-un-coming-out.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Documente declasificate peste Ocean. România: Soros stabilea agenda politică externă a lui Obama
Piaţa românească este invadată de brânză care nu a văzut laptele. Din ce se fac produsele "lactate" din comerţ
Legea e clară: În cazul unui risc de faliment, banca poate confisca economiile clienților săi!
După ce Tăriceanu a dat 25% din ea Fondului Proprietatea, tehnocrații lui Soroș vor să vândă anul acesta încă o halcă uriașă din Hidroelectrica. Deputatul Daniel Gheorghe: „Privatizarea Hidroelectrica ar fi un act de TRĂDARE NAȚIONALĂ fără precedent”
Urâciunea pustiirii: Olanda deschide calea (și) pentru legalizarea pedofiliei. De ce vor iluminatii promovarea Gay-ilor? Remus Cernea co. & SOROS si alti sustinatori GAY (organizatia ASUR) glorifica ziua pedofiliei...'
DNA mai dă un tun: Milionarul Elan Schwartzenberg are dosar penal
COLECTIV: Rezultatele bombă ale expertizei alimentează ipoteza unei MÂINI CRIMINALE
Canada declară RĂZBOI CREȘTINILOR: „NU mai este suficientă TOLERAREA Homosexualității, ea trebuie ACCEPTATĂ”
Becali a indicat procurorul perfect care trebuie sa ia locul lui Kövesi, e crestin si cu frica de Dumnezeu!
Jurnalista Sidonia Bogdan, jignită grobian de către Andrei Caramitru, după ce i-a cerut public USR-istului să-și declare sursele de venit
Legătura lui Iohannis cu spitalele private și cu cei care afirmă că bogații vor fi tratați mai bine decât săracii în noul sistem medical PNL
ACUZATIE INCENDIARA: ILIE SIRBU, OFITER ACOPERIT AL SECURITATII SI COMPLICE LA OMOR CALIFICAT
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro