Top 10 proiecte mortale in constructii din America- zeci de mii de oameni morti, dar nimeni nu face atata tam-tam ca la proiectele lui Ceausescu: Transfagarasan, Casa Poporului, baraje, canalul Dunare Marea-Neagra

Distribuie!by   Top 10 proiecte mortale in constructii din America: loading... Accidente de munca se intampla zilnic, la orice ora in orice colt al globului, insa in cadrul un proiecte mari cum sunt listate cele de jos, veti vedea accidente de munca datorita nerespectarii de catre muncitori si sefi de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 


Top 10 proiecte mortale in constructii din America:

loading...

Accidente de munca se intampla zilnic, la orice ora in orice colt al globului, insa in cadrul un proiecte mari cum sunt listate cele de jos, veti vedea accidente de munca datorita nerespectarii de catre muncitori si sefi de santier a normelor de siguranta, care au dus la mii de oameni decedati per proiect. Astfel ca accidentele de munca blamate de capitalisti despre marile proiecte din epoca ceausista sunt la pitici.


10. Dezastrul Willow Island- 51 de morti:

In anul 1978  un tragic accident de munca a istoriei SUA la constructia unui turn de racire a cauzat moartea tragica a 51 de oameni in Northern West Virginia. O macara s-a rupt si muncitorii au cazut in marea de betoane si de fier. A fost o tragedie uriasa la acel moment in Statele Unite.


9. Water Intake pe lacul Michigan- 53 de morti

La mijlocul secolului 19 orasul Chicago a gasit o solutie de a pompa apa curata ( din cauza contaminarii cu mizerie, poluare si a mizeriilor din macelarii nu mai era apa potabila curata) prin constructia unor statii de apa, care pompau apa curata prin tuneluri. Multe din aceste tuneluri fusesera deja construite la 1909. Insa o tragica explozie a facut ca multi oameni sa fie arsi de vii iar cei care nu au ars au murit in apele inghetate. A fost o tragedie marcanta pana in ziua de astazi.

8. Turnurile gemene World Trade Center- 60 de morti:

La acea vreme, turnurile gemene erau cel mai inalt proiect de constructie din lume, intre anii 1970-1972. Moartea unui numar de aproximativ 60 de oameni, poate chiar mai multi a fost musamalizata, tinuta secret pentru a nu se starni ura fata de acest proiect asa cum s-a procedat in constructiile tarilor comuniste, cand pentru a se umbri marile realizari se scoteau in evidenta punctele negative. La World Trade Center au murit peste 60 de oameni, poate chiar 100, insa toate documentele si dovezile lipsesc si sunt disparute de zeci de ani. Punem numarul de 60 caci atatea au fost reactiile din presa ale familiilor si martorilor, dar avem convingerea ca au fost mai multi de atat.

7. Barajul Fort Peck- 61 morti:

 

Multe legende circula despre acest baraj deoarece multor morti nu li s-au mai gasit sau recuperat cadavrele, pentru ca multi muncitori au cazut in tonele de beton din Montana, pe acest proiect al raului Missouri, la acest canal de 6 km  cu o intaltime de 76 de metri. 8 oameni au fost omorati intr-un accident in 1938 la acest baraj, alti 53 au murit in timpul constructiilor.

6. Barajul Grand Coulee- 77 morti:

Construit intre 1933-1942 la baraj au murit peste 77 de oameni, majoritatea prin cazaturi de la inaltime.

5. Barajul Hoover- 112 morti:

Cea mai populara intrebare pentru cei care viziteaza grandiosul baraj Hoover este cati morti au existat la constructia acestuia. Conform biroului care opereaza barajul, 96 au fost omorati in timpul constructiei si 112 pe parcursul intregului proiect. Majoritatea au murit ca principala cauza de pneumonie datorata expunerii la monoxid de carbon emisa de masinile din tunelurile care ocoleau acest baraj. O bizarerie consta in faptul ca primul om care a murit la inceputul proiectului a fost un american pe numele J. G. Tierney care a cazut in raul Colorado si a murit inecat. Ultimul care a murit la barajul Hoover a fost fiul acestuia, atrick tierney, la 13 ani distanta.

4. Calea ferata transcontinentala- peste 400 de morti:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Acest proiect onclude constructia a peste 3000 de km de la Council Bluffs Iowa laSan Francisco Bay intre 1863-1869. Multe articole si zvonuri au fost ca cel putin 1200 de oameni au murit doar la constructia primei parti central pacifice, dar din cauza ca s-au folosit multi muncitori chinezi s-a musamalizat moartea acestora. Cert este ca au existat dovezi  si reportaje la acea vreme despre transportarea a 1200 de cadavre catre China.

3. Tunelul Hawk´s Nest 476 de morti

Proiectul a parut destul de simplu in teorie. sa sapi un tunel de 5 km sub un munte din Virginia de vest, pentru a devia raul New River pentru o productie mai buna hidroelectrica. Incepand cu anul 1927 muncitorii au inceput sa sape la tunel. In timp ce oficialii care vizitau santierul purtau mereu masti de protectie, impotriva prafului, muncitorii negri nu au beneficiat de acest tratament si s-au imbolnavit datorita prafului silica de boli de plamani. Exista doar 476 de morti documentate, insa multi muncitori afro-americani, negri au plecat bolnavi spre casele lor si au murit acolo, deci alte sute de morti neinregistrati. Desi s-au oferit despagubiri  unor familii, tema produce indignare chiar si astzi. exista pe rol si un film despre aceasta tragedie.

2. Canalul erie- peste 1000 de morti:

Canalul de peste 154 de km a avut un impact major asupra istoriei americanilor. Canalul Erie era trasat in scopul alimentarii cu apa dinspre New York catre Great Lakes. Mai mult de 1000 de muncitori au murit in timpul constructiilor, majoritatea au murit de malarie, dar si datorita exploziilor, cazaturilor sau sectiuni unde canalul s-a surpat

  1. Canalul Panama- 5600 de morti

Minunea constructiei canalului Panama s-a documentat in carti filme. Mai mult de 20.000 de oameni au murit in actiunea frantuzeasca de a construi canalul in anii 1880, iar cand americanii au preluat constructia au mai murt oficial 5600 de oameni, dar neofical dublu in decada ce a urmat pentru realizarea acestui proiect.

Bonus . Sistemul de autostrazi al SUA-

64.000 de km de autostrada construite timp de decenii in Statele Unite a dus la moartea catorva sute de oameni, documentatie tinuta secret, pentru a nu fi atacata de catre alte tari sau organizatii, insa exista sute de familii in SUA care isi plang membri morti in sistemul de constructii al autostrazilor.

Traducere: https://listosaur.com/history/10-deadliest-construction-projects-u-s-history/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

OPRIȚI JAFUL. NORVEGIA. Sistemul de taxare al Petrolului. Norvegienii îi taxează pe cei care le extrag petrolul cu 78%. România e Jefuită Noi îi taxăm cu 19.5% : 3,5% redevențe şi 16% impozitul pe profitul sifonat
ADEVĂRUL despre cea mai NIMICITOARE armă din lume
De ce a venit Joe Biden în România?
ROMANIA A INVINS ENEL LA CURTEA DE LA PARIS – ZRP a obtinut o hotarare arbitrala finala in fata International Chamber of Commerce Paris, prin care a fost admisa in parte actiunea SAPE impotriva societatilor Enel Investment Holding B.V. si Enel S.p.A. Enel a fost obligata sa plateasca SAPE peste 400.000.000 euro
Tokes Laszlo îi sfidează în continuare pe români: Dorim să câștigăm parteneriatul Bucureștiului în chestiunea autonomiei
Dinescu, Laura Ștefan și Radu Filipescu ies din GDS după ce aceștia l-au premiat pe torționarul comunist Augustin Lazăr, sfidând practic întreg poporul român
LOVITURĂ pentru Clotilde Armand: Ministerul Transporturilor trimite Corpul de Control la CNAIR
Lecţii pentru GUVERNANŢII MASONI! | “Testamentul lui CEAUȘESCU ANTIMASON”: Cum a luat FMI-ul prin surprindere
Ce salarii aveau românii înainte de Revoluţie şi ce se putea cumpăra din venitul câştigat. Ne permitem mai multe acum? Si Bilantul unei distrugeri premeditate: LISTA INTREPRINDERILOR (peste 1200!)
Incendiul de la Notre Dame prezis în serialul Simpson, coincidență? Din nou??
Dragnea a anunțat componența noului guvern
Elitele mondiale sunt implicate în traficul uman pentru pedofili, sataniști și sacrificiile umane ale arsistocraților? Nu vă grăbiți cu eticheta „fake news”, mai întâi citiți! (IV)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro