Nivelul salariului minim in epoca Ceausescu a fost la un nivel neatins nici astazi dupa 30 de ani de scremut al capitalistilor de carton (2000lei)

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Ziua de nastere a celui mai mare patriot, conducator al Romaniei! Singurul conducator din istorie, care a facut tot ce a putut pentru tara si nimic pentru el, din punct de vedere material. 
Cat a fost conducator a trait in casele statului si a realizat cel mai mare palat din lume, Casa Poporului. Singura lui avere a fost casa batraneasca ajunsa acum muzeu pe care ar fi trebuit sa o imparta cu fratii sai. O casa, cu doua camere, din pamant cu muruiala pe jos in loc de podea, acoperita cu trestie, varuita la interior si exterior, cu o prispa ingusta si denivelata. Pe vatra avea un ceaun cu un polonioc din lemn, o masuta din lemn strachini din lut si linguri din lemn. 
Am vizitat-o in anul 1996 in drum spre Bucuresti. Este simbolul saraciei taranului roman exploatat, inrobit, slugarit si batjocorit de catre mosieri, burghezi, regi si domnitori care le aplicau pedepse cu moartea(intro perioada istorica) daca incerca sa fuga de pe mosiile lor. Feudalismul a fost puiul bastard al capitalismului de astazi zamislit la repezeala din boierii plimbareti pe la Paris si samsarii europeni de astazi, care ne-au exfoliat de resurse naturale si ne subjuga in mod barbar impunandu-ne reguli pe care ei nu le respecta, ne manaresc voturile impunandu-ne conducatori din natia lor. 
Candva se inscaunau regi si domnitori, iar astazi presedinti tradatori. „Caii de lemn sau cuile lui Pepelea”, naparci veninoase sugatoare de sange romanesc.
El, mare conducator cu seva romaneasca in sange, desi cu o cultura precara ( caci in monarhie scoala se platea si nu era incurajata, desi el a fost un elev bun parintii nu au putut ), a dezvoltat agricultura, industria, cultura, invatamantul, turismul, bancile..toate ramurile economiei romanesti apropiindu-le de nivelul tarilor dezvoltate din Europa.
A construit fabrici si uzine unde lucrau pana la 50000 de muncitori(Combinatul siderurgic Galati), metroul din Bucuresti, Canalul navigabil Dunare- Marea Neagra, hidrocentrale, termocentrale, Centrala termonucleara, scoli, edificii culturale, camine studentesti, sedii pentru banci, locuinte, Autostrada Pitesti-Bucuresti, statiuni balneare, retele de distributie a energiei electrice si a gazului, care au dus la dezvoltarea si emanciparea satelor….
Locurile de munca(11,5mil.) si natalitatea(22mil.) a cunoscut cea mai mare dezvoltare din istoria Romaniei! Nivelul salariului minim a fost la un nivel neatins nici astazi dupa 30 de ani de scremut al capitalistilor de carton(2000lei). Manualele scolare era mult mai consoistente atat ca volum si continut iar dascalii erau mai exigenti si mai constiinciosi. Astazi s-a scos materii importante, iar cele ramase sunt goale de continut si reduse ca volum la nivelul unor brosuri, reviste saptamanale si nici astea nu sunt citite in intregime.
A fost un erou care a preferat sa moara decat sa ingenuncheze in fata talharilor care l-au ucis ca pe porc ,chiar in ziua de Craciun fara judecata. A avut un curaj deosebit si nu s-a dezis de convingerile sale mergamd spre esafod cantand Internationala. Un singur barbat curajos a mai cunoscut Romania in decursul istoriei, Constantin Brancoveanu, care nu a renuntat la credinta nici dupa ce i-au ucis turcii totii fii prin injunghiere. 
Cei de astazi ingenunchiaza in fata dusmanilor tarii milogindu-se pentru o functie in schimbul vandalizarii bogatiilor tarii. Daca ar fi amenintati cu moartea s-ar tavali pe jos, le-ar pupa talpile implorandu-i sa-I lase in viata. Cu astia sa mergem noi la razboi? Iohanis este un retardat, idiot, infractor si tradator de tara!
Ceausescu a fost un adevarat barbat de stat! Acea crima va fi un blestem care ne va urmari toata viata!

loading...

Sursa: https://www.facebook.com/profile.php?id=100001456920141&tn=%2CdCH-R-https://www.facebook.com/profile.php?id=100001456920141&__tn__=%2CdCH-R-R&eid=ARA3XJHhSg76MEUPm3gfTg6V_gm4-Hct8eicl0gBTpnD6x_SzDk7nI_UyfNJY2nRkbS7QY00OiD1SkRP&hc_ref=ARRGyD6f6RATefKFwUVMO-yzYQh9CeCKjXDFbLH5MYzquzrvZzNgvRdb6Yja4tiGAsc&fref=nfR&eid=ARA3XJHhSg76MEUPm3gfTg6V_gm4-Hct8eicl0gBTpnD6x_SzDk7nI_UyfNJY2nRkbS7QY00OiD1SkRP&hc_ref=ARRGyD6f6RATefKFwUVMO-yzYQh9CeCKjXDFbLH5MYzquzrvZzNgvRdb6Yja4tiGAsc&fref=nf


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

GDI

Gazetadeinformatii.ro

Lasă un răspuns

Close
Citește mai multe:
RAPIREA? 2014-2015 Cometa evreiasca&Tetrada celor 4 LUNI IN SANGE

In anul 2014-2015 o rara secventa de tetrade, 4 LUNI Rosii in ECLIPSA se vor intampla tocmai de sarbatorile evreiesti

DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE | Florian Coldea, genţi cu bani, Pescariu, turcii, Ţiriac şi EADS

FLUX 24 a prezentat în ultimul an mai multe dezvăluri despre generalul SRI Florian Coldea, suspendat joi seară din funcţie

”Un grup mic de bogati”, CASA REGALA MASONICA, cei ce detin averile planetei si tin lumea in saracie !!

Regina Angliei detine cel mai mult pamant pe planeta 6600 de milioane de acri, 1 acru inseamna 4046 de metri patrati.

Romanul care a lucrat de la 16 ani ca ospatar, iar acum conduce o afacere de 20 de miliarde de lei

Laurel Sanda a lucrat de la 16 ani ca ospătar în cadrul unor restaurante precum Casa Doina, Velvet, Select, Intercontinental,

Se pare ca ursuletul a fost lasat intentionat sa se plimbe prin Sibiu ca sa fie impuscat si sa acopere mediatic faptul ca Iohannis a pierdut a doua casa in instanta| cucuveaua mov cu plagiatul ei

HAAA ! SE pare ca URSULICA ala a fost lasat intentionat sa se plimbe in Sibiu ca apoi sa fie

VIDEO viral: La 11 săptămâni, sare în sus în pântecele mamei!

Ce vreţi mai uman decât atât? Un video tandru şi emoţionant încinge reţelele de socalizare, cu aproape 3 milioane de

Închide