ȘEDINȚĂ CU MAI MULȚI AMERICANI pentru pregătirea asaltului din 20 ianuarie împotriva Parlamentului

Distribuie!by loading... Fostul jurnalist Mălin Bot, una din persoanele care și-au asumat organizarea protestelor #rezist, a făcut mai multe afirmații șocante sâmbătă seară într-o înregistrare difuzată pe youtube despre asaltul pregătit asupra Parlamentului în 20 ianuarie de grupurile de protestatari. Mălin Bot a mărturisit că ar fi pregătit sâmbătă într-o sedință care ar […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Fostul jurnalist Mălin Bot, una din persoanele care și-au asumat organizarea protestelor #rezist, a făcut mai multe afirmații șocante sâmbătă seară într-o înregistrare difuzată pe youtube despre asaltul pregătit asupra Parlamentului în 20 ianuarie de grupurile de protestatari.

Mălin Bot a mărturisit că ar fi pregătit sâmbătă într-o sedință care ar fi durat mai multe ore CU MAI MULȚI OAMENI DIN AMERICA protestele pregătite în 20 ianuarie când a amenințat că va lua cu asalt împreună cu mai multe sute de mii de manifestanți Palatul Parlamentului.


Bot nu a precizat cine erau CEI DIN AMERICA menționând doar o doamnă care ar semăna cu mama sa și că unii ar proveni din diaspora.

În ultimele săptămâni, Bot a amenințat de mai multe ori pe youtube că va lua cu asalt Parlamentul acestor derbedei.


La sedința de organizare ar fi fost zeci de persoane, a mai susținut Bot.

El a mai anunțat că se pregătește o campanie cu fluturași/afișe cu protestele din 20 ianuarie care vor fi împărtiți/împărțite în întreaga țară, precum și una online, dar nu a menționat cine finanțează această campanie care conform unui calcul simplu ar costa cel puțin câteva sute de mii de euro. 

Bot a amenințat în repetate rânduri anul trecut pe youtube că în 20 ianuarie va intra cu sute de mii de oameni în Parlament pentru a opri așa numitele legi împotriva justiției.

Bot a mai afirmat că Nicolae Ceaușescu ar fi fost debarcat de la Putere în 22 decembrie 1989 deoarece nu mai avea o relație cu Uniunea Sovietică și că, de fapt, acesta era un patriot anticorupție și lupta cu elementele retrograde ale Securității și PCR.

S-a dorit revenirea socialismului, a mai susținut Mălin Bot în discursul difuzat pe youtube.

 

Sursa: flux24.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro