ȘEDINȚĂ CU MAI MULȚI AMERICANI pentru pregătirea asaltului din 20 ianuarie împotriva Parlamentului

Distribuie!by loading... Fostul jurnalist Mălin Bot, una din persoanele care și-au asumat organizarea protestelor #rezist, a făcut mai multe afirmații șocante sâmbătă seară într-o înregistrare difuzată pe youtube despre asaltul pregătit asupra Parlamentului în 20 ianuarie de grupurile de protestatari. Mălin Bot a mărturisit că ar fi pregătit sâmbătă într-o sedință care ar […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Fostul jurnalist Mălin Bot, una din persoanele care și-au asumat organizarea protestelor #rezist, a făcut mai multe afirmații șocante sâmbătă seară într-o înregistrare difuzată pe youtube despre asaltul pregătit asupra Parlamentului în 20 ianuarie de grupurile de protestatari.

Mălin Bot a mărturisit că ar fi pregătit sâmbătă într-o sedință care ar fi durat mai multe ore CU MAI MULȚI OAMENI DIN AMERICA protestele pregătite în 20 ianuarie când a amenințat că va lua cu asalt împreună cu mai multe sute de mii de manifestanți Palatul Parlamentului.


Bot nu a precizat cine erau CEI DIN AMERICA menționând doar o doamnă care ar semăna cu mama sa și că unii ar proveni din diaspora.

În ultimele săptămâni, Bot a amenințat de mai multe ori pe youtube că va lua cu asalt Parlamentul acestor derbedei.


La sedința de organizare ar fi fost zeci de persoane, a mai susținut Bot.

El a mai anunțat că se pregătește o campanie cu fluturași/afișe cu protestele din 20 ianuarie care vor fi împărtiți/împărțite în întreaga țară, precum și una online, dar nu a menționat cine finanțează această campanie care conform unui calcul simplu ar costa cel puțin câteva sute de mii de euro. 

Bot a amenințat în repetate rânduri anul trecut pe youtube că în 20 ianuarie va intra cu sute de mii de oameni în Parlament pentru a opri așa numitele legi împotriva justiției.

Bot a mai afirmat că Nicolae Ceaușescu ar fi fost debarcat de la Putere în 22 decembrie 1989 deoarece nu mai avea o relație cu Uniunea Sovietică și că, de fapt, acesta era un patriot anticorupție și lupta cu elementele retrograde ale Securității și PCR.

S-a dorit revenirea socialismului, a mai susținut Mălin Bot în discursul difuzat pe youtube.

 

Sursa: flux24.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

SE PREGATESTE CELULA PENTRU BINOM – Premierul Viorica Dancila solicita desecretizarea protocoalelor dintre SRI si marile parchete, pe baza carora a functionat o Justitie oculta si abuziva. Sunt informatii ca protocoalele contin prevederi in afara legii, care au incalcat grav dreptul la un proces echitabil. Cititi comunicatul Guvernului care da fiori “Binomului”
In România se vând și se fură chiar și… RÂURILE. Afacerea microcentralelor distruge biodiversitatea Românie
Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, apreciat de presa americana, dupa ce a insultat trei milioane de semnatari ai petitiei pentru protejarea familiei, etichetandu-i "fanatici religiosi"
Dragnea, pus la punct de la Bruxelles: „Pantofii sunt italieni, telefonul american, vacantele braziliene, ceasul elvetian, iar masinile germane”
Asistăm la programul de ştergere a identităţii naţionale a poporului roman !
Clanul de romi Cârpaci, apărat de generali şi de serviciile secrete
Milionar roman, lasat liber dupa ce a omorat un tanar pe trecerea de pietoni
Românii, un popor de cobai într-un eventual conflict Rusia-SUA
Campionul de box la categoria grea, britanicul Tyson Fury : „Trei lucruri trebuie să se întâmple înainte ca diavolul să vină, legalizarea homosexualității, avortului și pedofilia.” Miscarea #Rezist
Chemarea la Jihadul total: „Să-i ucideţi în ţările lor, să-i decapitaţi în propriile lor case, băgaţi cuţitul în ei pe stradă unde se plimbă crezându-se protejaţi...“
Anarhie și ”domestic terror” - pe asta cheltuiește acum Soros miliarde
Dintre toţi cei care supravieţuiesc pe meleaguri valahe, „românii sunt cei mai laşi, având tradiţii iobage, şi dintre români, regăţenii şi, mai ales ţiganii”.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro