ȘEDINȚĂ CU MAI MULȚI AMERICANI pentru pregătirea asaltului din 20 ianuarie împotriva Parlamentului

Distribuie!by loading... Fostul jurnalist Mălin Bot, una din persoanele care și-au asumat organizarea protestelor #rezist, a făcut mai multe afirmații șocante sâmbătă seară într-o înregistrare difuzată pe youtube despre asaltul pregătit asupra Parlamentului în 20 ianuarie de grupurile de protestatari. Mălin Bot a mărturisit că ar fi pregătit sâmbătă într-o sedință care ar […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Fostul jurnalist Mălin Bot, una din persoanele care și-au asumat organizarea protestelor #rezist, a făcut mai multe afirmații șocante sâmbătă seară într-o înregistrare difuzată pe youtube despre asaltul pregătit asupra Parlamentului în 20 ianuarie de grupurile de protestatari.

Mălin Bot a mărturisit că ar fi pregătit sâmbătă într-o sedință care ar fi durat mai multe ore CU MAI MULȚI OAMENI DIN AMERICA protestele pregătite în 20 ianuarie când a amenințat că va lua cu asalt împreună cu mai multe sute de mii de manifestanți Palatul Parlamentului.


Bot nu a precizat cine erau CEI DIN AMERICA menționând doar o doamnă care ar semăna cu mama sa și că unii ar proveni din diaspora.

În ultimele săptămâni, Bot a amenințat de mai multe ori pe youtube că va lua cu asalt Parlamentul acestor derbedei.


La sedința de organizare ar fi fost zeci de persoane, a mai susținut Bot.

El a mai anunțat că se pregătește o campanie cu fluturași/afișe cu protestele din 20 ianuarie care vor fi împărtiți/împărțite în întreaga țară, precum și una online, dar nu a menționat cine finanțează această campanie care conform unui calcul simplu ar costa cel puțin câteva sute de mii de euro. 

Bot a amenințat în repetate rânduri anul trecut pe youtube că în 20 ianuarie va intra cu sute de mii de oameni în Parlament pentru a opri așa numitele legi împotriva justiției.

Bot a mai afirmat că Nicolae Ceaușescu ar fi fost debarcat de la Putere în 22 decembrie 1989 deoarece nu mai avea o relație cu Uniunea Sovietică și că, de fapt, acesta era un patriot anticorupție și lupta cu elementele retrograde ale Securității și PCR.

S-a dorit revenirea socialismului, a mai susținut Mălin Bot în discursul difuzat pe youtube.

 

Sursa: flux24.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

GHITA JUMULESTE PANA CU PANA CUCUVEAUA MOV – Deputatul Sebastian Ghita a dus la DNA bufnitele pe care le-ar fi primit cadou de la sefa DNA: „Cand a venit la mine acasa, mi-a adus bufnitele astea si acum vreau sa duc bufnitele, sa i le trimita domnul Portocala inapoi. Mi le-a adus acasa si eu i le-am adus inapoi”. Gestul vine la nici 12 ore dupa ce Ghita a fost audiat la DIICOT si in plin scandal „Cucuveaua mov”. De doua zile sefa DNA tace. Pana acum, Kovesi n-a zis nici macar „buhuhu!” (Foto)
Cel mai tare primar român, care a făcut din comuna sa un COLȚ DE RAI, și-a dat demisia. Cum își explică gestul?
În august se opresc arestările! | Veste neaşteptată pentru politicienii şi afaceriştii vânaţi de procurori
ANII ’90. Cum a schimbat America faţa României. Milioane de dolari pentru ONG-uri, televiziuni, sindicate şi mişcări politice
Ministrul Mediului: "Ordinul nu se mai produce. Cotele privind vanatoarea ursilor, lupilor, rasilor si pisicilor salbatice nu exista"
Aberații legale: bunicii, obligați să încaseze chirie de la nepoți
Dumitru Prunariu : “Ungureanu a blocat restituirea Tezaurului”
Documentul care o spulberă pe Kovesi. Doi „grei” au adus probe devastatoare
Un fost pilot CIA depune marturie ca niciun​ ​avion nu a lovit Turnurile Gemene la 11/09/2001
Poporul român, jignit grosolan de doi oficiali ai FBI:
Plângere penală pentru discursul din Parlamentul European impotriva lui Liiceanu !
Schimbare neașteptată pe Google. Sudul României redevine Valahia. Români vi se pregatește ceva!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro