2016, sub zodia Merkel | Prima vizită oficială a premierului Cioloş după Anul Nou, la Berlin

Distribuie!by Premierul Dacian Cioloş va efectua pe data de 7 ianuarie o vizită oficială la Berlin, context în care are programată o întâlnire cu cancelarul Angela Merkel. loading... Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu, a precizat, miercuri, că din delegaţia care îl va însoţi pe prim-ministru vor face parte […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Premierul Dacian Cioloş va efectua pe data de 7 ianuarie o vizită oficială la Berlin, context în care are programată o întâlnire cu cancelarul Angela Merkel.

loading...

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu, a precizat, miercuri, că din delegaţia care îl va însoţi pe prim-ministru vor face parte ministrul Afacerilor Externe, Lazăr Comănescu, şi şeful Cancelariei primului-ministru Dragoş Tudorache.

„Va fi o întâlnire de lucru, un prânz de lucru cu cancelarul Angela Merkel. Vom avea o întâlnire cu comunitatea românească şi cu Forumul româno-german care are reprezentanţi la Berlin. Scopul este întărirea relaţiilor bilaterale şi de stabilire, clarificare a obiectivelor comune pe agenda europeană, sunt subiecte care au fost în discuţie în această lună şi la Consiliul European, legate de migraţie, politică externă”, a precizat Dan Suciu, citat de Agerpres.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Executivului, vizita are o dimensiune mai redusă din punct de vedere economic deoarece, recent, vicepremierul Costin Borc a participat la un Forum de afaceri româno-german.

 

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Kim Jong-Un si-a pregatit RACHETELE pentru lansarea catre bazele SUA: „Intram in faza operationala pentru a lovi inamicii”
Jenant: cum s-a comportat Dan Barna la Barcelona cu românii de acolo | să fii prost să-l mai votezi
MASONUL DIN FRUNTEA SRI
Tot mai mulți români fac operații de schimbare de sex pe banii statului. De curând doi liceeni au făcut asta. În străinătate o operație costă de la 20.000 de euro în sus
CIA despre aberaţiile scrise de Pacepa: ”Dacă ar putea plânge copacii ar face-o, pentru că au furnizat hârtia pentru această carte”. CIA confirmă: Ceauşescu, duşmanul Nr. 1 al URSS în Pactul de la Varşovia. Lovitura de stat cu concursul KGB, prevăzută din anii ’80. Iliescu, pe o listă albă încă din 1970!
Activistul #rezist Cristian Mihai Dide, de profesie „protestatar”, încasează lunar 10.000 de euro de la fraieri
sufletul românesc a fost trecut prin sabie
ADEVĂRUL despre cea mai NIMICITOARE armă din lume
Sunt medic. Si…cui ii pasa?
Rețeaua SOROS vrea să impună ILEGAL CENZURA ÎN ROMÂNIA. Flux24 dezvăluie planul Halucinant de cenzură pus la cale de SOROS, HOTNEWS şi DIGI24. Cerem procuraturii să se autosesize. Nimeni nu se poate erija în organ de cenzură.
Cioloș nu e nebun ci este un trădător nemernic, Portul Constanța este un atuu principal al României
Misterul morţii a patru aviatori. Ordinul venit de la Comandantul Aviației Militare care i-a trimis să se bată cu "teroriştii lui Ceaușescu" în decembrie '89
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro