19 ani de la bombardarea Serbiei de către NATO. Premierul Vucici, atac la adresa Occidentului: Nu vom încerca să devenim stat membru al unei alianțe care ne-a ucis copiii! A fost cea mai brutală agresiune!

Distribuie!by loading... „Serbia este astăzi liberă și tot mai puternică. Nu va mai suferi niciodată așa cum a suferit în 1999 și nici nu va încerca să devină membră a unei alianțe (NATO- n.r) care a ucis copii sârbi.” Acesta a fost mesajul dur transmis de prim-ministrul sârb Aleksandar Vucici, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

„Serbia este astăzi liberă și tot mai puternică. Nu va mai suferi niciodată așa cum a suferit în 1999 și nici nu va încerca să devină membră a unei alianțe (NATO- n.r) care a ucis copii sârbi.” Acesta a fost mesajul dur transmis de prim-ministrul sârb Aleksandar Vucici, la ceremonia de comemorare a celui mai tragic episod din istoria recentă a statului balcanic: 18 ani de la bombardarea Serbiei de către NATO, scrie b92.net.

Vucici a calificat bombardamentele NATO drept „cea mai brutală agresiune” și a subliniat că relațiile țării sale cu Alianța Nord Atlantică vor fi „decente”.

Numeroși sârbi au participat vineri, la ceremonia de comemorare a 18 ani de la bombardamentele NATO asupra Serbiei a avut loc vineri la podul de cale ferată din Grdelica Gorge, în sud-estul Serbiei, lovit de rachetele Alianței la 12 aprilie 1999 în timp ce trecea pe el un tren plin cu pasageri.

Premierul sârb Aleksandar Vucici și președintele Republicii Srpska (entitatea sârbă din Bosnia – n.r.), Milorad Dodici, au depus coroane de flori la monumentul închinat victimelor, unde, de asemenea, a fost ținut un minut de reculegere pentru toți cei uciși în “agresiunea” NATO.  Trenul de călători de la Grdelica Gorge, care transporta civili, a fost atacat în a doua zi a Paștelui ortodox. Cincisprezece victime, printre care copii, au fost identificate.


În ziua de 24 martie 1999, NATO a început o campanie de bombardare a Serbiei, care a durat 78 de zile și în care au fost ucise cel puțin 2.500 de persoane. Operațiunea a fost lansată fără acordul Consiliului de Securitate al ONU.

Conform unui sondaj de opinie publicat în aceste zile, majoritatea sârbilor nu ar accepta scuzele NATO pentru campania de bombardamente din 1999, declarându-se împotriva aderării țării lor la Alianță. 84% din respondenți – dintre care majoritatea bărbați și persoane sub vârsta de 60 de ani – au declarat că se opun aderării Serbiei la NATO, potrivit sondajului publicat vineri de Institutul pentru Afaceri Europene și citat de Tanjug. 11% dintre respondenți susțin aderarea la NATO, în timp ce 5% sunt indeciși, potrivit sondajului.

Sursa: activenews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Curând va exploda cea mai tare afacere de corupție din România ultimelor decenii ce implică primarii generali ai Capitalei, de la Băsescu încoace, coleguții săi de pe vremurile bune
Utilizarea vaccinurilor realizate pe linii celulare umane provenite din fetuși umani avortați. Implicații medicale, bioetice și morale
PROF. FLORIAN COLCEAG: SCOALA DRESEAZA COPILUL ASTFEL INCAT SA IASA CE VREA SISTEMUL
FETIȚA CARE NU PRIMEȘTE LAPTE CĂ NU ARE… CIP
Regele Mihai a semnat pentru autonomia Transilvaniei in 1989, el este cel care a dat comanda uciderii lui Ceausescu si martirilor din 1989- Declarația de la Budapesta din 16 iunie 1989 ? Tradarea Regelui si Mugur Isarescu, omul de incredere a regalitatii, a fost pus in fuctie din 1990 pentru ca este verisor prin alianta cu Regele Mihai, iata dovada :
Un fost vicepreședinte USR, lider al străzii la proteste, îndeamnă la autonomie în Ardeal!
Copiii catolici FORŢAŢI să învețe cântece ISLAMICE la școală
Legătura lui Iohannis cu spitalele private și cu cei care afirmă că bogații vor fi tratați mai bine decât săracii în noul sistem medical PNL
Coaliția pentru Familie solicită Parlamentului respingerea proiectului legii parteneriatului civil
Reprezentanta Comisiei Europene la București de la lucrătoare la abator la Soros și tefeliști
Scandal de corupție! DNA pe punctul să confiște ambasada SUA
Iohannis nu a plătit impozit ani de zile de pe urma casei furate pe care o închiriase la Raiffeisen si are de plată SUTE DE MII DE EURO!!! Dacă făcea asta un cetățean obișnuit ce se intâmpla?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro