Trump îl va primi pe Serghei Lavrov la Casa Albă

Distribuie!by Președintele american Donald Trump îl va primi pe ministrul rus de externe Serghei Lavrov miercuri la Casa Albă, conform programului oficial al liderului american, o întrevedere confirmată de presa de stat rusă, transmite DPA, citată de Agerpres. loading... „Da, este adevărat, în program se află o întâlnire cu președintele […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather


Președintele american Donald Trump îl va primi pe ministrul rus de externe Serghei Lavrov miercuri la Casa Albă, conform programului oficial al liderului american, o întrevedere confirmată de presa de stat rusă, transmite DPA, citată de Agerpres.

loading...

„Da, este adevărat, în program se află o întâlnire cu președintele Statelor Unite”, a declarat un oficial rus pentru agenția TASS.

Șefii diplomațiilor americană, Rex Tillerson, și rusă, Serghei Lavrov, vor discuta miercuri la Washington despre conflictele din Ucraina și Siria, a anunțat luni Departamentul de Stat.


Cei doi miniștri s-au întâlnit de două ori după ce secretarul de stat american și-a preluat postul la începutul lui februarie, însă va fi prima vizită oficială la Washington a lui Serghei Lavrov de la instalarea administrației Donald Trump.

Relațiile americano-ruse s-au deteriorat în special din cauza conflictelor din Ucraina și Siria, iar Tillerson a declarat că SUA încearcă să le detensioneze atât prin discuții privind probleme de mai mică importanță, cât și prin găsirea unor zone de cooperare.


„Cele mai mari două puteri nucleare din lume nu pot avea acest gen de relații”, a afirmat Tillerson despre nivelul scăzut atins în raporturile între SUA și Rusia.

Sursa: activenews.r

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Efectul capitalismului LGBT: doi baieți din Vaslui de 10 si 14 ani prinși în timp ce intrețineau relații sexuale pe câmp
Invazia Europei a fost pregătită metodic timp de patruzeci de ani
De ce nemţii şi Merkel sunt ospitalieri cu imigranţii musulmani şi rasişti cu est-europenii
Conacul Brâncoveanu de pe Valea Prahovei, vechi din secolul al XIX-lea, va fi demolat pentru construirea unui supermarket
Prezidențiabilii iubitori de homosexuali! Trebuie să stiți ce candidați sunt împotriva familiei!
De ce asasinii politici și economici precum Iliescu, Isărescu, Băsescu, Iohannis sunt protejați de satanica Ocultă Mondială?
Șefa Tribunalului Timiș: „Dacă azi, printr-o minune, morții de la Sighet s-ar întoarce pentru o clipă pe Pământ cred că ne-ar întreba doar atât: Ce-ați făcut cu Țara de v-am lăsat-o?”
Rețeaua Internaționalistă Neobolșevică instigă tinerii din România să se transforme într-o armată de CENZORI și de DELATORI, după modelul URSS-ului lui Stalin și a Chinei bolșevice a lui Mao. Cazul Bunescu.ro. Cerem Procuraturii să se autosesizeze.
Reacţia lui Dragoş Pătraru după ce a fost dat afară de la TVR: Doamna Gradea acţionează după zicala «statul sunt eu». Îi asigur pe telespectatori că revenim pe TV
Mass-media din România torturează populaţia acestei ţări cu scopul de a sădi în subconştientul colectiv fantasma „visului european”, dar mai ales a ”visului american”
Laura Bretan – cea mai nouă victimă a DISCRIMINĂRII ideologice LGBT; într-un concurs finanțat de TVR pe bani publici
ÎNFIORĂTOR: Unde DISPAR persoanele fără adăpost din SUA? Camionete albe ridică oamenii și nu mai sunt văzuți niciodată! Sunt înscriși în lagărele FEMA, exterminați în ”afumători”?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!