ÎNREGISTRĂRI VIDEO EXPLOZIVE DIN MASONERIA ROMÂNĂ

Distribuie!by Pentru cine cunoaste unghiul… 33 grade? si Pitagora, Pi, MECCA – piatra din capul unghiului si diviziei de aur 1,618 de N. la S. sau Iisus la 33 de ani crucificat la longitudinea de 33 de grade ora 6 si 33 de minute.“Zis-a lor Iisus: Au n-aţi citit niciodată […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Pentru cine cunoaste unghiul… 33 grade? si Pitagora, Pi, MECCA – piatra din capul unghiului si diviziei de aur 1,618 de N. la S. sau Iisus la 33 de ani crucificat la longitudinea de 33 de grade ora 6 si 33 de minute.“Zis-a lor Iisus: Au n-aţi citit niciodată în Scripturi: “Piatra pe care au nesocotit-o ziditorii, aceasta a ajuns să fie în capul unghiului. De la Domnul a fost aceasta şi este lucru minunat în ochii noştri”?” ( Matei 21: 42).

loading...

Fapte 4: 11 –“ Acesta este piatra cea neluata in seama de catre voi, zidarii, care a ajuns in capul unghiului”


2 Tesaloniceni 2:4 “potrivnicul, care se înalţă mai presus de tot ce se numeşte “Dumnezeu”, sau de ce este vrednic de închinare. Aşa că se va aşeza în Templul lui Dumnezeu, dându-se drept Dumnezeu.” 
Isaia 28: 15-16 Pentru că ziceţi: „Noi am făcut un legământ cu moartea, am făcut o învoială cu Locuinţa morţilor: când va trece urgia apelor năvălitoare, nu ne va atinge, căci avem ca loc de scăpare neadevărul, şi ca adăpost minciuna!”

FLUX 24 prezintă noi înregistrări de la ritualurile masonice din România. În înregistrări par a apare Sorin Blejnar – fost sef ANAF, Ovidiu Soare – fost general in SRI,Gabriel G Stanescu – fost director la Gardianul, fost consul in Franta, Bogdan Licu – adjunct al procurorului general al Romaniei, Mihnea Moțoc, fost ministru al apărării în guvernul Cioloș.


Înregistrările prezintă înaintarea la gradul 33 în ritul scoțian din Masonerie, dar și înaintarea la grad de Cavaler a regretatului Florian Pittiș, dar și alte ritualuri.

În înregistrări apar mai multe personalități cunoscute în spațiul public.

FLUX 24 prezintă înregistrările video fără alte comentarii:Atentie! Acesta este un extras din filmul “Eyes Wide Shut” regizat de Stanley Kubrik . Materialul nu suporta absolut nicio modificare fata de scena originala asa cum este prezentata in film, singura exceptzie fiind faptul ca este”aplicata” in “Reverse”.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro