ÎNREGISTRĂRI VIDEO EXPLOZIVE DIN MASONERIA ROMÂNĂ

Distribuie!by Pentru cine cunoaste unghiul… 33 grade? si Pitagora, Pi, MECCA – piatra din capul unghiului si diviziei de aur 1,618 de N. la S. sau Iisus la 33 de ani crucificat la longitudinea de 33 de grade ora 6 si 33 de minute.“Zis-a lor Iisus: Au n-aţi citit niciodată […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Pentru cine cunoaste unghiul… 33 grade? si Pitagora, Pi, MECCA – piatra din capul unghiului si diviziei de aur 1,618 de N. la S. sau Iisus la 33 de ani crucificat la longitudinea de 33 de grade ora 6 si 33 de minute.“Zis-a lor Iisus: Au n-aţi citit niciodată în Scripturi: “Piatra pe care au nesocotit-o ziditorii, aceasta a ajuns să fie în capul unghiului. De la Domnul a fost aceasta şi este lucru minunat în ochii noştri”?” ( Matei 21: 42).

loading...

Fapte 4: 11 –“ Acesta este piatra cea neluata in seama de catre voi, zidarii, care a ajuns in capul unghiului”


2 Tesaloniceni 2:4 “potrivnicul, care se înalţă mai presus de tot ce se numeşte “Dumnezeu”, sau de ce este vrednic de închinare. Aşa că se va aşeza în Templul lui Dumnezeu, dându-se drept Dumnezeu.” 
Isaia 28: 15-16 Pentru că ziceţi: „Noi am făcut un legământ cu moartea, am făcut o învoială cu Locuinţa morţilor: când va trece urgia apelor năvălitoare, nu ne va atinge, căci avem ca loc de scăpare neadevărul, şi ca adăpost minciuna!”

FLUX 24 prezintă noi înregistrări de la ritualurile masonice din România. În înregistrări par a apare Sorin Blejnar – fost sef ANAF, Ovidiu Soare – fost general in SRI,Gabriel G Stanescu – fost director la Gardianul, fost consul in Franta, Bogdan Licu – adjunct al procurorului general al Romaniei, Mihnea Moțoc, fost ministru al apărării în guvernul Cioloș.


Înregistrările prezintă înaintarea la gradul 33 în ritul scoțian din Masonerie, dar și înaintarea la grad de Cavaler a regretatului Florian Pittiș, dar și alte ritualuri.

În înregistrări apar mai multe personalități cunoscute în spațiul public.

FLUX 24 prezintă înregistrările video fără alte comentarii:Atentie! Acesta este un extras din filmul “Eyes Wide Shut” regizat de Stanley Kubrik . Materialul nu suporta absolut nicio modificare fata de scena originala asa cum este prezentata in film, singura exceptzie fiind faptul ca este”aplicata” in “Reverse”.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Marian Munteanu, primul lider politic care critică obligativitatea vaccinării: Trebuie să ne apărăm împotriva experimentelor iresponsabile care pun în primejdie sănătatea oamenilor
De ce scot multinaționalele oamenii la proteste! Noul Cod Fiscal le obligă să plătească impozite și să nu ”fugă” cu profitul?
Dan Barna a devenit simbolul fraierului în politică. Val uriaș de glume pe Facebook: Dan a pus barna în habarnam
Turmă de ”idioți utili” România , În România se poartă un război greu, pe mai multe segmente, de la războiul axiologic dus mai ales de sociologi și securiști kaghebiști și mossadiști, și coordonat de agentura neokominernistă a Rețelei Soros, ce țintește nimicirea identității și anihilarea spiritul critic și a valorilor morale, la un război economic dur, ca dovadă doar 8 la sută mai avem capital românesc iar subsolul, pădurile, apele, pământul au trecut în cea mai mare parte în mâinile străinilor.
Candidatul la prezidenţiale dat dispărut a fost găsit de poliţişti. Unde se afla
Ion Cristoiu: De ce a eșuat Referendumul? Pentru că PSD a avut interesul să eșueze
Romania, experimentul reusit al neomarxismului
Alexandru Căutiş: Apăraţi-o pe asistenta Violeta Maria Naca | A fost ameninţată de cineva foarte mare din cauză că a povestit cum a decurs salvarea, cu întârziere. Are sufletul încercat de grozăviile pe care le-a văzut, dar mai ales pentru că i se cere să ascundă adevărul!
Steven van Groningen, chiriașul lui Iohannis, protestează împotriva Guvernului!
Şmecherie de şmecherie… de la Chişinău
Americanii se uită la conservatorii de la FoxNews românii la progresiştii de la CNN. Cum sunt prostiți românii de firmele de cablu şi forțați să se uite doar la televiziunile internaționale progresiste: CNN, Euronews, BBC World News ba chiar şi la chinezi.
ROMÂNIA, VENEZUELA, LIBIA, IRAK - STATE ALE CĂROR CONDUCERI PATRIOTICE AU FOST ELIMINATE PRIN PROCEDURI IDENTICE SAU FOARTE SIMILARE. Caz de studiu. Dati “Share” să afle și alți români din experiența conducerilor patriotice.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro