Cum ar fi aratat Romania in viziunea lui Nicu Ceausescu? Uitati-va la Dubai, Abu Dhabi, Singapore, Hong Kong!!!

Distribuie!by loading... Uitati-va la un simplu calcul, Ceausescu a luat de la FMI 11 miliarde de dolari, bani cu care a construit, fara sa cedeze resursele tarii, o industrie performanta in lume, care le-a dat multe batai de cap marilor puteri ale lumii. O elita de intelectuali, prin scoli, universitati […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Uitati-va la un simplu calcul, Ceausescu a luat de la FMI 11 miliarde de dolari, bani cu care a construit, fara sa cedeze resursele tarii, o industrie performanta in lume, care le-a dat multe batai de cap marilor puteri ale lumii. O elita de intelectuali, prin scoli, universitati construite mare parte in vremea lui, centre de cercetari, patente, inventii, tehnologie, it, scoli in toate zonelele rurale, care astazi nu mai exista.O agricultura performanta care hranea mai mult decat Europa. Un turism, cu statiuni nenumarate, clasificat pe toate nivelurile, dar si concurent la nivel international. Hidrocentrale, poduri, cai ferate, autostrazi, canalul Dunare-Marea-Neagra, infrastructura, portul Constanta, uzine atomice, uzina de apa grea, unica in lume, investitii in industria petroliera atat in tara cat si in strainatate. Nu este loc aici sa detaliez investitiile pe care le-a facut omul acesta, cu numai 11 miliarde de dolari, pe care i-a platit cu dobanzi uriase cu tot in aprilie 1989.

Ganditi-va acum, ca guvernele masonice, ce au condus Romania timp de 27 de ani, au imprumutat de la FMI peste 90 de miliarde dolari, pierzand resurele, de la resurse umane ( elita pergatita in comunism: ingineri, profesori, inventatori, doctori, sportivi, olimpici, muzicieni , meseriasi, asistente, clasa muncitoare joasa de stergatori la cur si la capsuni etc), la resursele de aur, de gaze, de petrol, de ape, de lemn ( paduri), de hidrocentrale, de telefonie, de electrica, de alimentatie, de agricultura, vanzarea de pamanturi, de flota de vapoare, ambarcatiuni de pescadoare, armata, industrie, fabrici de armament, fabrici de avioane si elicoptere, aeroporturi, sanatatea ( degradarea sistemului de sanatate, ajunsa la nivelul din monarhie, am pierdut educatia, analfabetismul iarasi a ajuns la nivelul alarmant din monarhie, natalitatea, a scazut la nivelul alarmant din epoca monarhiei), oficial Romania astazi detine 18 mil. de locuitori, 15 milioane in tara si restul plecati si este intr-o continua depopulare, chiar in clipa in care vorbim.


Ce s-ar fi intamplat insa, daca lumea nu punea botul la manipularea imperialisto-masonica, de a-l impusca pe Ceausescu si de a lichida si a otravi pe familia lui, Nicusor si Zoe si ar fi ajuns Nicusor presedintele tarii in loc de Iliescu. In primul si primul rand, s-ar fi format visul lui Ceausescu, banca de imprumut catre tarile sarace, in curs de dezvoltare, asa cum am fost noi, in clipa in care Ceausescu a preluat tara extenuata si jefuita, de catre Casa Regala si de catre comunistii bolsevici evrei, pusi tot de Casa Regala. Toate investitiile externe facute de Ceausescu in exterior, pentru a putea plati valuta ceruta de F.M.I, despre care F.M.I. nu isi putea imagina de unde ar putea face Ceausecsu rost de valuta, din moment ce occidentul ne izola, din motiv ca occidentul ne invidia deja pentru industria puternica care functiona ( facuta din banii de la ei), revin toate investitiile externe facute in tari precum, Sudan, Libia, Siria, Irak, Egipt, Cuba, Ucraina,Iran, Africa, China, Coreea etc. ar fi adus bani in tara acum, bani care mergeau pana in momentul respectiv la F.M.I.
Ce se facea acum din industrie si din banii surveniti din investitiile in strainatate: dezvoltarea tehnologiei : I.T. calculatoare, masini, extinderea fabricilor si a productiei in tara, constructia de cladiri noi de apartamente, la nivelul tehnologiei in curs de dezvoltare la nivel mondial, New York, Dubai, retea de autostrazi in toata tara, retea de vase de croaziera in toata lumea ( asa cum familia romano-evreiasca detine astazi din preluarea flotei si portului nostru), lanturi de magazine proprii, mall- urile de astazi, le-ati fi vazut cu siguranta nu doar in Romania ci si in strainatate, cu produse si sigle romanesti, de inalta calitate. Importarea de forta de munca din alte tari, pentru ca romanii deja fiind la un alt nivel atat din punct de vedere al cresterii salariilor cat si a educatiei, ar fi facut munca de sus si astfel era nevoie prin dezvoltarea industriei si productiei sa fie importata forta de munca din exterior, asa cum a procedat Germania si alte puteri in lume. Dezvoltarea resort-urilor de turism, la nivel mondial, depasind ca nivel de servicii Austria, sau statiuni balneo-climaterice, statiuni exotice, atat ca servicii cat si ca resursa naturala, noi avand o tara mai frumoasa decat altii care stiu sa o exploateze.

Avand viziuni mai moderne decat tatal sau, Nicu Ceausescu ar fi incurajat privatizarea pe merit, in functie de educatia si capacitatea fiecaruia, sa isi faca propriile afaceri, insa infrastructura si resursele de baza sa fie detinute tot de popor si neinstrainate nimanui. Pensionarii de astazi, adica poporul care a construit tara prin sacrificiu, ar fi avut pensii astazi, mai mari decat pensionarii germani spre exemplu, care isi permit sa calatoreasca dupa o viata de munca si sacrificiu in intreaga lume. Intreg occidentul ne-ar fi respectat si erau nevoiti sa ne deschida vizele spre tari care nici astazi nu ni le-au deschis cum e America, Canada, Australia etc, pentru a le lua banii romanilor de rand, care mergeau in concedii, asa cum fac astazi nemtii sau alte popoare care au o industrie puternica si nu au nevoie de viza de calatorie spre nicio tara.


Salariile doctorilor, ale profesorilor, ale inginerilor ar fi fost astazi unele dintre cele mai mari din lume, tinand cont ca Ceausescu dadea deja salarii mari elitei intelectuale, spitalele ar fi aratat astazi desprinse parca dintr-un film S.F. daca in anii 60 Ceausescu le facea foarte moderne si dotate. Universitatile si facultatile ar fi fost curtate de catre studenti din intreaga lume, cautand burse de studiu in Romania. Inventiile ar fi putut revolutiona lumea, prin proiectele de energie libera pe care deja Ceausescu le incepuse.

Razboaiele ar fi fost mai putine in lume, daca deja Ceausescu a oprit cu ” coaiele” lui doua razboaie, in Cehoslovacia si intre Israel si Palestina…

va urma…

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

STENOGRAMA WikiLeaks care arată ce a făcut Tăriceanu în țara asta!!!!
Canada declară RĂZBOI CREȘTINILOR: „NU mai este suficientă TOLERAREA Homosexualității, ea trebuie ACCEPTATĂ”
Tudor Gheorghe cîntă, Funeriu rage
PROBA CA SRI A TRANSFORMAT JUSTITIA IN CAMP TACTIC - In rapoartele pe 2013 si 2014, SRI recunoaste ca a cooperat cu procurorii si ca a trecut de la sesizari si informari, la “obtinerea de rezultate semnificative, concretizate in trimiteri in judecata, arestari si condamnari”. SRI se lauda cu “informarea organelor abilitate, urmata de adoptarea de catre acestea a unor masuri de retinere/arestare”. In epoca Maior-Coldea, jurnalistii de investigatii au devenit tinte pentru SRI (Rapoartele)
Toți oamenii președintelui la STS: După demisia lui Ionel Sorinel, STS-ul va fi condus interimar de... Ionel Sorin, pleacă ai noștri vin ai noștri
Torționarule, marș! Atenție se folosesc diverse știri false care încearcă să-l spele pe Augustin Lazăr aruncând informația că nu era el acel Lazăr. Să nu credeți în propagandistii și trollii care răspândesc astfel de știri false!
Detaliile sinistre omise de Walt Disney din „Albă ca Zăpada”: Povești recomandate mai degrabă adulților
SFIDARE NAȚIONALĂ: Nu vom putea și nici nu vrem să sărbătorim 2018
Sînteţi pregătiţi de sacrificii şi mai mari?
Un obiect bizar a fost observat pe cer care îşi schimba forma în timpul zborului. VIDEO în articol
Iohannis a încasat 580.000 de euro din casa luată abuziv și nici nu a declarat toți banii la fisc. Vă convine?
Romania, otravita si depopulata cu buna stiinta…
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro