ROMÂNIA, VENEZUELA, LIBIA, IRAK – STATE ALE CĂROR CONDUCERI PATRIOTICE AU FOST ELIMINATE PRIN PROCEDURI IDENTICE SAU FOARTE SIMILARE. Caz de studiu. Dati “Share” să afle și alți români din experiența conducerilor patriotice.

Distribuie!by loading... ROMÂNIA, VENEZUELA, LIBIA, IRAK – STATE ALE CĂROR CONDUCERI PATRIOTICE AU FOST ELIMINATE PRIN PROCEDURI IDENTICE SAU FOARTE SIMILARE. Caz de studiu. Dati “Share” să afle și alți români din experiența conducerilor patriotice. Sau ce trebuie sa învățăm din experiența Venezuelei, Libiei, Irakului comparativ cu situația din România. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

13230145_2358208364318061_3251514912979666458_n

loading...

ROMÂNIA, VENEZUELA, LIBIA, IRAK – STATE ALE CĂROR CONDUCERI PATRIOTICE AU FOST ELIMINATE PRIN PROCEDURI IDENTICE SAU FOARTE SIMILARE. Caz de studiu. Dati “Share” să afle și alți români din experiența conducerilor patriotice.

Sau ce trebuie sa învățăm din experiența Venezuelei, Libiei, Irakului comparativ cu situația din România. Aceste procedee au fost aplicate cu acelasi scop și asupra altor state la diverse momente în ultimii 100 de ani precum Germania, Japonia, Nicaragua, Iugoslavia, Siria și altele.


1) PRELUAREA CONTROLUL STATULUI DE CĂTRE FORȚE PATRIOTICE

Este perfect posibil ca un grup de patrioți să preia controlul statului. În Venezuela s-a realizat de Chavez și continuat de Maduro ca vârf vizibil al grupului de patrioți. În Libia de către Ghaddafi, în Irak de către Sadam Hussein.


La noi forțele patriotice au fost foarte aproape de a prelua controlul integral al Statului Român

prima dată prin infiltrarea în masonerie conduși de Ionel IC Bratianu,

a doua oară prin alegeri democratice reale de către Mișcarea Legionară,

a treia oară prin situație de urgență de către Ion Antonescu care s-a asociat temporar cu Mișcarea Legionară

a patra oară prin infiltarea în Partidul Comunist de către Emil Bodnăraș și asistenții lui imediați, Dej și Ceaușescu.

2) REALIZAREA INDEPENDENȚEI REALE.

În Venezuela, Libia si Irak conducerea patriotica a susținut independența economică și politică prin distribuția preferențială a încasărilor din vânzările de petrol către populatie pentru menținerea preturilor la nivel scăzut și plata importurilor de alimente și alte produse necesare economiei.

La noi,

guvernele conduse de Ionel IC Bratianu prin distributie preferențiala a banilor catre interese românești,

Mișcarea Legionară nu a avut timp să faca prea multe în 4 luni de participare parțial la guvernare dar prin eliminarea hoției, a delapidărilor a realizat in 4 luni un urias surplus financiar in valoarea de o luna si jumătate de încasări. Dupa 4 luni de paticipare parțial la guvernare, trupele clandestine de evrei infiltrate în România de Moscova i-au scos din funcții prin manipularea conducerii armatei și au fost încarcerați.

Ion Antonescu a avut ajutorul lui Mircea Vulcanescu si Petre Țuțea care au administrat relația între Romania și Germania astfel încat la finalul razboiului România a ieșit mai bogată decât la început. Pentru aceste merite, după ocuparea funcțiilor de conducere din stat de către de evrei sub protecția armatei URSS, primul a fost asasinat, ceilalți doi au fost inchisi, Mircea Vulcănescu murind martiric în închisoare.

În perioada 1965-1989 s-a dezvoltat o imensa infrastructură industrială și agricolă care se baza pe resurse interne, pe geniul poporului Român, pe relatii de sprijin reciproc cu statele sărăcite de mafia internațională pentru care România era un model de independență și prosperitate, s-a produs enormă valoarea internă care a condus ca România să fie independenta militar de la 1958, politic și economic de la 1965 si financiar din aprilie 1989.

3) PREGĂTIREA ATACULUI PRIN SLĂBIREA PUTERII DE APĂRARE CU APLICAREA DE MĂSURI DECISE DE MAFIA INTERNAȚIONALĂ

3A) RUPTURA INTRE POPOR SI CONDUCEREA PATRIOTICĂ

3A1) ÎNFOMETAREA POPORULUI ȘI ATRIBUIREA RESPONSABILITĂȚIII CĂTRE CONDUCEREA PATRIOTICĂ

În Venezuela, s-a acționat prin reducerea drastică a prețurilor la petrol, deci scăderea încasărilor și dispariția posibilitaților de menținere a prețurilor interne scăzute, a aprovizionării din exterior, cuplat cu refuzul furnizorilor interni și externi de a livra produse alimentare, toți aflați in proprietatea mafiei internaționale. Exploatându-se principiul proprietății private, care prezintă mirajul bunăstarii proprii individuale, în fapt are ca ca intenție si efect final sărăcirea și distrugerea populației. Dependența de sistemele mafiei internaționale respectiv consumul de petrol, a fost și este slăbiciunea structurală a Venezuelei utilizată de mafie ca să nemulțumească poporul și să atribuie vinovăția conducerii patriotice.

În Libia nu s-a putut face înfometare întrucat au apucat sa strângă rezerve financiare ample de 60 de milarde de dolari, mult aur în tezaur și venituri mult în exces chiar la prețuri mici ale petrolului.

În Irak situația era cam între Libia si România unde sistemul se alimenta și din influx de venituri din petrol dar și din producție internă. Înfometarea s-a realizat în perioada între prima agresiune din 1991 și atacul final în 2003, perioadă în care Statul a fost supus unui crunt embargou.

În România, deși era complet independentă și producția internă era uriașă, bunăstarea produsă de popor nu putea ajunge la popor deoarece întreaga distribuție internă si externă era controlată de armata de evrei cu false identitati românești infiltrați de 2 si 3 generații printre români, care controlau atât comerțul exterior cât și CSP-ul (Comitetul de Stat al Planificarii) care dirija integral ditribuția internă de bunuri între intreprinderi și cea dintre întreprinderi și sistemul de comerț intern, efectuându-se un autentic sabotaj intern al sistemului de productie și consum împotriva poporului român. Simultan, membrii ai aceleiași armate clandestine infiltrați în securitate au blocat fluxul de informații între conducerea statului și întreprinderile economice și între conducerea statului și popor.

3A2) CALOMNIEREA SI DEGRADAREA IMAGINII CONDUCERII

În cazul conducerii patriotice a celor 4 state, prin Mass Media internațională deținută integral de mafia internațională, s-au desfasurat un ample programe de calomniere, de diabolizare a conducătorilor, de etichetare ca “dictatori” și “criminali” în Venezuela Chavez și familia iar în prezent și a lui Maduro, în Libia Ghaddafi și familia, în Irak Saddam Hussein și familia, în România Ceausescu și familia cu accent pe consoarta sa.

La noi am avut parte de procedee și mai complexe care au constat din crearea unei imagini degradate prin lansare in public de zvonuri, de bancuri, de învinovățire a lui Ceaușescu pentru orice era anormal și nefuncțional în țară, până la restricții de calatorie și informare publică rudimentară, respectiv programe insipide si limitate de radio si televiziune, precum și de cauzarea de mari discomforturi prin limitarea căldurii iarna și a curentului electric zilnic.

3B) ATRAGEREA ANTURAJULUI CONDUCĂTORILOR DE PARTEA MAFIEI INTERNAȚIONALE

În toate cazurile se cunosc situatiile în care o parte din anturajul conducătorilor a fost atrasă de partea mafiei internaționale prin sume foarte mari de bani depuși in conturi in Elveția sau alte centre bancare izolate.

În cazul României, multi din anturajul imediat al lui Nicolae Ceaușescu au fost observați a avea după revoluție mari sume de bani, aparent fără nici o explicație. S-au creat legende, povești precum că fie au furat sume din conturile firmelor de comerț exterior sau din banci sau din intreprinderi in momentele de confuzie ale revolutiei, fie au fost privilegiați prin contracte cu firme de stat sau guvern. Dar toate acestea sunt în fapt doar diversiuni care au ca scop ascunderea realității că au primit sume foarte mari pentru a nu face nimic cînd statul urma sa fie atacat, pentru a nu reacționa la agresiunea comisă de forțele conspirate din interior și a nu vorbi când Mass Media sau propagandiștii și istoricii în slujba mafiei internaționale vor propaga false versiuni despre realitatea schimbărilor și rolul fiecaruia sau a susține minciunile propagate de mafia internațională.

3C) SLABIREA PRIN BLOCAJ ECONOMIC, BOICOT, EBARGOU

Venezuela a fost supusă unui embargou discret, mai putin vizibil nedeclarat.

Libia și Irakul au fost supuse unui embargou crunt prin blocarea exporturilor de petrol, blocare alimentării cu produse, alimente și armament, blocarea conturilor pentru interzicera efectuarii de plăți.

România nu putea fi supusa unui embarou pentru că conducerea patriotică luase măsuri efective pentru contracararea acestor forme de slăbire:

1) aveam 400 de nave care puteau sparge orice embargou

2) aveam relații de aprovizionare cu zeci de state pe care România le ajutase sa se dezvolte economic, tehnic si intelectual datorită zecilor de mii de studenti străini care învățau în România și urmau să devină elita intelectuală, economică și politică a statelor respective,

3) se construise Canalul Dunăre-Marea Neagră cu scopul principal de a fi un obstacol de netrecut împotriva unei invazii terestre dinspre Bulgaria astfel ca accesul de la teritoriu la Marea Neagră să fie asigurat,

4) se creaseră 3 cercuri defensive: la graniță, zona graniță-munți, și Transilvania, în fiecare din aceste zone aflându-se toate dotarile pentru sustinerea unei aparari pe termen lung.

4) ATACUL DIN EXTERIOR ȘI DIN INTERIOR IMPOTRIVA CONDUCERII PATRIOTICE

– conform prevederilor din Talmud și din Protocoalele Înțelepților din Sion, statele care nu se supun mafiei internationale vor fi supuse prin forță militar de pe teritoriile statelor pe care mafia le controleaza. Simultan s-a efectuat un blocaj, embargou informațional executat de Mass Media deținută în întregime de către mafia internatională privind toate operațiunile de atac militar împotriva statelor vizate.

Venezuela este în prezent ținta unei coaliții de state aflate în controlul mafiei internaționale și conduse de Columbia, stat vecin, a se vedea în articolul din linc la finalul acestui articol.

Irak a fost atacat din afară de ample forte americane transportate cu mare efort peste jumatate de planetă pe teritoriul Arabiei Saudite și Kuweitului. Toate unitățile americane “beneficiază” de consultanți israelieni experți în terorism care vizeaza toate acțiunile unităților respective.

Libia a fost atacată de NATO din baze europene și de militari israelieni conspirați între mercenari recrutați dintre infractorii încarcerați din toate statele arabe și europene sub promisiunea grațierii dacă se inrolează în trupele de mercenari.

România a fost atacată din interior de forțele de spioni evrei infiltrați în rândurile Poporului Român având false identități românești de 2 si chiar 3 generatii. Pentru ascundera existentei acestor forțe, s-au inventat multiple legende precum cea a teroriștilor arabi palestinieni, apoi a teroriștilor arabi ai lui Ghaddafi, apoi a zecilor de mii de agenti KGBiști sau unitațile de cercetare diversiune de elită ale Armatei Române, numai și numai ca nimeni să nu ajungă să afle adevărul și bineințeles, au fost blocate toate cercetările pe cale juridică pentru a nu se descoperi identitatea teroriștilor și a celor care au efectuat revoluția.

Desigur, în final si în toate cazurile în favoarea poporului, “dictatorii” sunt asasinați: Chavez iradiat, Ghaddafi înjunghiat, Ceaușescu împușcat, Saddam spânzurat, cu sau fără procese și alea fără nici o bază probatorie, dar în toate cazurile însoțite de ample acuzații și probatorii fictive propagate de Mass Media!

5) ÎNVINOVĂȚIREA VECHII CONDUCERI ȘI A POPORULUI ATACAT PENTRU SUFERINȚELE REZULTATE DIN ATACUL MAFIEI INTERNAȚIONALE

Venezuela – se propaga acuzațiile asupra conducerii patriotice. Deocamdată situația este in curs de desfășurare.

Libia – desigur Ghaddafi și familia sunt acuzati de tot răul și de nevoia ca țara sa fost atacată și distrusă, a fost instalată o conducere marionetă compusă din persoane cu identități reale sau false libiene, care are ca rol să furnizeze imaginea publică, paravanul am putea spune, în spatele căreia se poate ascunde conducerea reală constituită din șefi mafiei internationale. Ca și in Venezuela, situatia este situatia este încă în curs de desfășurare, dar se pare ca ample forțe patriotice nu cedeaza în fața agresiunii mercenarilor conduși de Israel. Rezistența este facilitată de faptul că portul de armă era facilitat de regimul Ghaddafi. Desigur, informațiile de acolo sunt rare și nesigure datorită embargoului informațional executat de Mass Media deținută în întregime de mafia internațională.

Irak – desigur Saddam Hussein și familia sunt acuzati de tot răul și de nevoia ca țara să fost atacată și distrusă, a fost instalată o conducere marionetă compusă din persoane cu identități reale sau false irakiene, care are ca rol să furnizeze imaginea publică, paravanul am putea spune, în spatele căreia se poate ascunde conducerea reală constituită din șefi mafiei internationale.

România – desigur Nicolae Ceaușescu și familia sunt acuzati de tot răul și de nevoia ca țara să fost atacată și distrusă, a fost instalată o conducere marionetă compusă din persoane cu identități reale sau false românești, care are ca rol să furnizeze imaginea publică, paravanul am putea spune, în spatele căreia se poate ascunde conducerea reală constituită din șefi mafiei internationale. Astfel, românii pot fi acuzați că și-au făcut rău singuri !!!!! Ce intersant: până la 1989 eram deștepți, dar inexplicabil fix la 1989 ne-am prostit în masă!

6) DISPARIȚIA CELEI MAI BUNE PARTI A POPORULUI.

În confomitate cu prima prevedere obligatorie înscrisă în Talmud : TOB SHEBE GOYIM HAROG! în traducere : OMOARĂ-L PE CEL MAI BUN DINTRE NEEVREI! evident cu scopul de a priva poporul atacat de o apărare efectivă prin eliminarea conducerii ideologice și organizatorice,

Venezuela – Deocamdată situatia este in curs de desfășurare.

Libia – exista date incerte ca mii din cei mai buni oameni au fost uciși de mercenari sau au fugit.

Irak – exista date incerte că câteva milioane din cei mai buni oameni au fost uciși de mercenari sau au fugit.

România – mecanismul constituit din sărăcirea financiară accelerată și distribuția discriminatorie a banilor în favoarea firmelor subordonate mafiei internationale, ambele organizate și dirijate strict, tiranic de Banca Centrală așa zis “Națională” și coordonat cu îndemnuri mai mult sau mai puțin explicite prin Mass Media deținută integral de mafia internatională, au condus la alungarea din țară a celor mai buni dintre români, o metoda aleasă de mafia internaționala ca fiind superioară asasinatului pentru că se poate da vina pe cei care au plecat. Astfel poporul a ramas fără cea mai productiva parte a sa și este silit să se supună doar tiraniei financiare a mafiei internaționale să accepte orice condiții pe care aceasta le impune.

7) BENEFICIARUL FINAL AL DISTRUGERII CONDUCERILOR PATRIOTICE ESTE ÎNTOTDEUNA ACEEAȘI MAFIE INTERNAȚIONALĂ

Nu este oare o surprinzătoare coincidență că in toate cazurile gasim aceiași oameni și aceleași firme, bănci, conducători de posturi de radio, TV si producători de filme?

Organizatia la care facem referire ca “mafia internațională” este constituită din oamenii de vocație infracțională din toate etniiile Lumii conduși de o “elită” în sensul cel mai negativ posibil al termenului, “elită” ce se specializează de 2,000 de ani în infracțiuni de amploare internațională.

Dar la acest moment nu ne folosește să știm cine sunt aceștia ci doar să știm că există un fenomenul care nu este întâmplător dimpotriva este foarte meticulos planificat iar procedeele aplicate sunt același peste tot indiferent de etnie, țară, stat și niciodată nu rezultă în beneficiul popoarelor atacate.

Cunoașterea fenomenului ajută esențial la elaborarea soluțiilor preventive.

Situația în timp real a Venezuelei se poate înțelege din acest articol:  Venezuela: Președintele Nicolas Maduro ordonă confiscarea întreprinderilor “paralizate de burghezie”

 

 

Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

CE NI SE MAI " PREGĂTEŞTE " NOUĂ ROMÂNILOR ...Victoria Nuland vine luni la Bucureşti. Se pregăteşte vizita în România a Secretarului de stat John Kerry
Jaful OMV Petrom. Iohannis s-a apucat de negociat noile redevente petroliere cu OMV-ul, din nou fara nici o dezbatere publica.
SOV, reacție după anunțul lui Tudorel Toader despre Kovesi: 'Revocarea este o greșeală uriașă pe plan politic, economic și social' Acesta precizează că Laura Codruța „nu este o ființă minunată, a făcut o grămadă de porcării, fie de capul ei, fie la ordin, dar ea împreună cu instituția ei au devenit o adevărată sperietoare pentru cei care se înfruptă din tunuri”.
Deci am fost minţiţi de DNA, CEDO condamnă România şi Lituania în cazul presupuselor centre de detenţie secrete ale CIA !
Părintele Arsenie Papacioc a profețit încă din 2007 că homosexualitatea va fi principala problemă a societății românești: Patriarhule de mâine, asta te așteaptă! Și e destul
ARHIVELE COMUNISMULUI Colonel sovietic: „Să curgă sânge la Prut!“
SE APROPIE RĂZBOIUL? Rușii aduc 100.000 de militari, 800 de tancuri și 400 de piese de artilerie la granița cu Polonia și Țările Baltice
Mesaj devastator în limba română postat în aeroportul din Dublin după cazul Caracal: „Ofiţerul de frontieră mi-a spus că a avut deja un caz, deşi era ora 10.00“
Pe nesimtite, gazele s-au scumpit cu 15% de la 1 mai! Guvernul tace malc!
Alexandru Cumpănaşu îi cere preşedintelui Klaus Iohannis să îl demită de urgenţă a directorului STS, Sorinel Vasilca, pe care l-a numit personal in functia de director, dupa 5 luni l-a decorat cu Ordinul Național „Steaua României” în grad de Ofițer
Polonia: Schimbari la posturile publice de radio si televiziune. Neoliberatii si ONG-urile protesteaza. Witold Waszczykowski, ministrul de externe polonez le raspunde: "Vom vindeca Polonia după 25 de ani de îndoctrinare neoliberală si neomarxista" Romania se bucura de neomarxism si sorosisti !
Scutul american din Hawaii a EȘUAT. Racheta atacatoare a trecut ca prin brânză. Ce ne facem cu scutul de la Deveselu? Dar cu Rachetele americane pe care am dat MILIARDE? N-ar fi trebuit să facem şi noi un test înainte să dăm banii?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro