10 secrete declasificate pe care CIA nu vrea să le știi pentru că tu trebuie să plătești taxe și să consumi ce ți se dictează!

Distribuie!by Agenția Centrală de Informații a SUA (CIA) este mai mult sau mai puţin cea mai apropiată imagine pe care lumea o are asupra unui grup cu adevărat extrem de ticălos. Următoarea listă de tip Top 10 vă va face să vă întrebaţi ce anume mai pune la cale acest […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Agenția Centrală de Informații a SUA (CIA) este mai mult sau mai puţin cea mai apropiată imagine pe care lumea o are asupra unui grup cu adevărat extrem de ticălos. Următoarea listă de tip Top 10 vă va face să vă întrebaţi ce anume mai pune la cale acest grup de angajaţi ai guvernului SUA.

loading...

1. Operaţiunea Mockingbird a fost o operaţiune de propagandă pe scară largă care a început în anii ’50 și care a urmărit să folosească mass-media ca modalitate de a răspândi acele opinii cu care CIA era de acord.


2. Acoustic Kitty (Pisicuța acustică) nu era numele unui film produs într-un studio de mâna a doua despre o trupă de liceeni, ci un proiect de 20 de milioane de dolari prin care CIA a intenționat să transforme o pisică într-un sistem de supraveghere.

3. Operaţiunea Northwoods – Guvernului SUA nu i-a plăcut deloc că la conducerea Cubei a venit comunistul Fidel Castro. Totuşi cât de mult le-a displăcut acest fapt?


4. Operaţiunea Cyclone – Alte zone care CIA nu dorea să devină comuniste includeau Afganistanul. Soluţia agenției americane a fost aceea de a finanţa şi înarma grupuri militante islamice locale care să se opună invaziei sovietice; acest efort financiar şi logistic a fost cunoscut sub numele de operaţiunea Ciclon.

5. Operaţiunea Chaos a fost numele dat eforturilor CIA de a infiltra şi spiona organizaţiile de studenţi care se exprimau împotriva războiului din Vietnam, în anii ’70.

6. Răsturnarea de guverne străine – George W. Bush a fost cel care a spus că „Nu avem nicio dorinţă de a domina, nici ambiţii de a crea un imperiu. Scopul nostru este pacea democratică – o pace bazată pe demnitatea şi drepturile fiecărui bărbat şi fiecărei femei.”

7. Propaganda artei moderne – Una dintre modalităţile cele mai neobişnuite prin care CIA a ajuns să combată comunismul a fost prin susţinerea artei moderne.

8. Operaţiunea Paperclip – Tindem să ne reamintim naziştii mai ales pentru a fi început războiul şi apoi pentru a fi comis cele mai sinistre crime în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, dar ei de asemenea au ajutat NASA să trimită oameni pe Lună.

9. Răpirea navetei Lunik – Printre escrocheriile pe care CIA le-a făcut în cursa pentru cucerirea spațiului se numără și „răpirea” navetei spaţiale sovietice Lunik. În timpul unei singure nopţi, patru agenţi CIA au demontat întregul utilaj spaţial, i-au fotografiat fiecare piesă, apoi l-au reasamblat fără să lase nicio urmă.

10. Proiectul MKUltra este probabil cel mai infam proiect CIA din istoria SUA. Prin utilizarea de substanţe psihedelice, izolare, hipnoză şi chiar abuz sexual, CIA a căutat să creeze persoane controlate mental.

La aceste 10 operațiuni se pot adăuga multe altele acțiuni criminale secrete ale CIA, cum ar fi orchestrarea atentatelor de la 11 septembrie sau torturarea prizonierilor din închisorile CIA.

Surse: http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=16314

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Actorii principali din spatele proiectului Rosia Montana – Gold Corporation.
Alexandru Cumpănaşu: Oasele din butoi sunt ale Alexandrei
Florian Coldea chemat la Parchet
DOSARUL TRANSGAZ OMORAT LA DNA – Dupa trei ani de „ancheta”, DNA a inchis cauza privind posibile fapte de coruptie comise la compania Transgaz, unde director este fratele Laurei Kovesi, Sergiu Lascu. Parchetul anticoruptie a dispus clasarea in cazul infractiunilor de abuz in serviciu si fals. Pentru fapte care nu sunt de competenta DNA, s-a hotarat declinarea si disjungerea dosarului. Culmea, cauza a fost trimisa in orasul lui „tata Lascu”, la Parchetul Judecatoriei Medias
Cine verifică povestea şi ascensiunea neamurilor lui Florian Coldea în SRI?
Masonul Oreste susținătorul Noii Ordini Mondiale este nepotul avocatului din procesul Ceaușeștilor de la Târgoviște! Înțelegeți acum că masoneria este responsabilă pentru tot ceea ce s-a întâmplat după 89?
Șocul zilei: Cristoiu - "Americanii au ordonat ca trusturile române să fie distruse"
Profetia Biblica,Iranul si Rusia Rusia - Putin
George Maior afirmă din nou că SRI trebuie să aibă ofițeri acoperiți, inclusiv în presă: Statele au nevoie de măsuri de apărare cu orice instrument
Ești și TU de partea greșită a istoriei?
Acordul Bonn-Budapesta (19-23 august 1989) prin care Germania se angaja să spijine unirea TRANSILVANIEI cu UNGARIA si semnarea tratatuui de la Budapesta de catre Regele Mihai pentru autonomia Transivaniei . Controlul banci BNR prin omul de incredere Isarescu, verisorul Regelui Mihai !!!
Cui isi vinde Romania industria de armament?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro