Protestul sorosistilor în SUA, după victoria lui Trump! (LIVE VIDEO)

Distribuie!by Protestul sorosistilor în SUA, după victoria lui Trump!  loading... Video : fox32chicago.com http://www.fox32chicago.com/news/local/216558231-story   Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații! Citiți și...Un sas născut in România, fost membru SS, este acuzat si judecat la 95 de ani în Germania pentru "Cunostintă de toate metodele de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Protestul sorosistilor în SUA, după victoria lui Trump! 

loading...

Video : fox32chicago.com


http://www.fox32chicago.com/news/local/216558231-story

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Vladimir Bukovski: Nimic nu se schimbă! În URSS era Gulagul, în UE există un gulag intelectual numit „Corectitudinea Politică”
Revoltă majoră împotriva Facebook, campanie mizerabilă în presă
SOV: Ce se întâmplă acum în România e o operaţiune a FBI şi CIA. Kovesi şi Coldea vor fi sacrificaţi. Voi dați ca fraieri în Coldea și Kovesi fără să vedeți realitatea din spate, nu vreți să vedeți realitatea din spate.
Ruşine! Tupeu fără precedent din partea corporatiilor americane prezente în România: i-au dat premierului Grindeanu o foaie de parcurs privind "statul de drept". Acesta a accepta-o ca o slugă.
'Mister' elucidat: De ce întrebarea de la referendum nu conţine nicio referire la familie | nu ai voie prin lege sa vii cu alta intrebare!
România va fi reprezentată de domnul George Maior la învestirea lui Donald Trump în funcția de președinte al SUA
Istoricul Ioan Scurtu este târât prin tribunale fiindcă a spus adevărul despre organizația hitleristă Grupul Etnic German, succedată oficial de FDGR-ul lui Klaus Iohannis!
Marcel Iureș: Trebuie înființată Armata Pădurii. „Un om cu o căruta nu poate fura pe o iarnă. Taie atât cât îi trebuie. Nu taie 8 milioane de metri cubi”
În timp ce Regele Mihai este pe moarte, Duda și Margareta aproape de un mare tun financiar din banii statului
Grațierea, cerută oficial României de CEDO. Iohannis a primit o palmă la Strasbourg.. Impotriva cui demonstrează tinerii liberi si frumosi ?
Ce conțin de fapt televizoarele din casele voastre? Sisteme de manipulare pulsatorie, acustică și electromagnetică a sistemului nervos. Compania Samsung A CONFIRMAT ca mai si spioneaza ! Televizoarele ASCULTA si INREGISTREAZA TOT ce vorbiti in casa! Serviciile secrete primesc inregistrarile!
Se găsește în librării - Carte pentru copii (7-12 ani): „Homosexualii formează o familie. Copiii lor au doi tătici și două mămici”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro