ANAF prezintă DOVADA că avem un președinte IDIOT! Pardon, o momâie care ascultă ORDINELE lui Mihalache!

Distribuie!by loading... ANAF a prezentat dovada că avem un președinte idiot, pardon, o momâie mocirloasă care este ghidonată de unul Dan Mihalache. Pardon, de o jigodie de București fotografiată acum două săptămâni mirosindu-și transpirația cu Gâdea, pe la Munchen. Băiatul de la ANAF, care nu e în gașca lor, după […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

4984936015c9c44f9e79485e49189b62

loading...

ANAF a prezentat dovada că avem un președinte idiot, pardon, o momâie mocirloasă care este ghidonată de unul Dan Mihalache. Pardon, de o jigodie de București fotografiată acum două săptămâni mirosindu-și transpirația cu Gâdea, pe la Munchen.

Băiatul de la ANAF, care nu e în gașca lor, după ce i-a lăsat să se facă de cacao-Iohannis chiar de căcat- pune lucrurile la punct. N-a fost decât un circ specific de slugi anteniste. Atât. Nu i-a deranjat organul statului pe trepanații ăia cu nimic, le-a dus niște hârtii. Legal, conform procedurilor. 

Cele „10 mașini care au dus 3 notificări și zecile de oameni legitimați de ANAF” se dovedesc a fi 4 mașini care au dus 48 de notificări, fiind legitimate 4 persoane care s-au declarat reprezentanți ai societăților și care au și semnat de primire pentru 10 notificări. A și încă ceva, teroriștii identificați de Alessandra Stoicescu erau de fapt executori fiscali.

Comunicatul ANAF, integral, e limpede ca lumina zilei

Luni, 15 februarie, 4 echipe formate din 11 executori fiscali s-au deplasat la adresele respective, pentru identificarea societăților comerciale înregistrate la Oficiul Național al Registrului Comerțului cu 48 de locații (sedii sociale și puncte de lucru);

–          Deplasarea s-a făcut cu cele patru autoturisme, singurele aflate în utilizarea Serviciului executări silite și cazuri speciale și a Serviciului valorificare sentințe penale din DGRFP București. Mașinile sunt inscripționate cu sigla ”ANAF” și cu sintagma ”Executări silite”;

–          În Șoseaua București-Ploiești(acolo unde zic gâzii că s-a făcut măcel) s-a deplasat, la ora 14.30, un singur echipaj format din 4 executori fiscali, care au solicitat la recepție prezența unei persoane care să aibă calitatea de administrator sau împuternicit. Au fost îndrumați la un alt sediu;

–          Executorii fiscali au prezentat legitimațiile de serviciu și ordinele de deplasare emise individual;

–          Au fost legitimate doar 4 persoane, pentru a li se înmâna notificările, conform procedurii. Legitimarea a fost necesară pentru a le fi înscrise datele pe exemplarul al doilea al notificării.

–          Au fost înmânate 10 notificări, cu confirmare de primire;

–          Pentru celelalte sedii sociale sau puncte de lucru, procedura de notificare nu a fost îndeplinită, pentru că nu a fost găsit niciun reprezentant al societății sau reprezentanții au refuzat primirea notificărilor. În aceste cazuri, notificarea se face prin poștă cu confirmare de primire;

–          Aparatul de fotografiat a fost folosit numai pentru identificarea imobilelor din strada Gîrlei nr. 1D, respectiv din strada Gîrlei nr. 1 B.

Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice București, în calitate de organ împuternicit conform prevederilor OG nr. 14/2007, ca reprezentant al statului român, proprietar al imobilelor din Șoseaua București-Ploiești nr. 25-27, strada Gîrlei, nr 1B, și strada Gîrlei nr. 1D, a emis în condițiile legii notificările de evacuare către persoanele juridice care își desfășoară activitatea în imobilele confiscate de instanță. Măsura a fost luată în vederea punerii în executare a măsurilor dispuse prin Decizia penală nr. 888/08.08.2014, pronunțată de Curtea de Apel București și rămasă definitivă.

Declaraţia lui Klaus Iohannis care a dezamăgit şi revoltat românii

Eu cred că aţi ajuns într-o situaţie neplăcută şi inutilă. În primul rând, cred că libertatea de exprimare în media nu poate fi suprimată pentru banale motive administrative. În al doilea rând, această abordare heirupistă a ANAF mi se pare cel puţin nepotrivită, dacă nu discutabilă. Prin discuţii aşezate şi calme, până la urmă se găsesc soluţii convenabile.

– cu câte mașini trebuiau duse 48 de notificări la 48 de adrese?

– cum puteau să le treacă datele pe recipisă dacă nu le copiau din cărțile de identitate?

– ce trebuia să fie scris pe mașinile aparținând ANAF ca să nu fie „heirupistă” abordarea ANAF?

Trepanații o țin pe-a lor

Declarația doamnei Dana Grecu

“Acesta este un comunicat mincinos, dar deja ne-am obişnuit cu astfel de lucruri. Cei de la ANAF sunt impotenţi...na, că mi-a scăpat, ce să fac. Sunt impotenţi şi bâlbâiţi în tot ceea ce fac. Eu nu sunt atât de optimistă. Mă aştept la noi lucruri rele şi grave comise împotriva noastră. Prin acest comunicat, cei de la ANAF vor să ne arate că sunt curaţi frumoşi, că nu au făcut pipi în pat azi-noapte”. “Unde în lumea asta se întâmplă să legitimezi persoane aiurea până când dai peste persoana cu care vrei să vorbeşti”, a mai spus Dana Grecu.

Domnul Radu Tudor

“Ne-a luat peste picior pe toţi. Violenţi verbali, aroganţi. Au venit cu girofar. Au trimis patru maşini, toate cele patru ale serviciului. Această acţiune comandată de execuţie a fost evident forţată de comportamentul acestor indivizi. E vorba de o influenţă externă masivă. E o acţiune care depăşeşte cadrul european şi democratic. Nu avem niciun motiv să părăsim aceste clădiri. Trebuie să facem plângere penală împotriva acestor indivizi de la Executări Silite”.

Sursa: comisarul

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Mihai Șora, farul călăuzitor al neomarxiștilor (Ana Pauker, Iliescu, USR)
CIA despre aberaţiile scrise de Pacepa: ”Dacă ar putea plânge copacii ar face-o, pentru că au furnizat hârtia pentru această carte”. CIA confirmă: Ceauşescu, duşmanul Nr. 1 al URSS în Pactul de la Varşovia. Lovitura de stat cu concursul KGB, prevăzută din anii ’80. Iliescu, pe o listă albă încă din 1970!
SOROS INTERZIS IN ROMANIA – Colonelul Mircea Dogaru, presedintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, ii cere premierului Grindeanu sa ia masuri dure impotriva ONG-urilor finantate de miliardarul George Soros: „Va solicitam anchetarea activitatii si interzicerea fundatiilor sponsorizate de George Soros si pe teritoriul Romaniei... State ca Israel, Germania, Albania solicita luarea de masuri si interzicerea fundatiilor Soros, in timp ce Ungaria a trecut deja la masuri hotarate”
Națiunea română va dispărea curând. Un popor care se dă drept ortodox și nu respectă legea se autodistruge !
"Semnul fiarei"/Verichip incepe sa ia o amploare tot mai mare
Florin Iordache a demisionat din postul de ministru al Justiției
Romanii sunt distrusi mental premeditat. Cum se obtine distrugerea mentala a popoarelor. Manipulare creier, gunoi mediatic, mass media, cenzurarea informatiilor, ascunderea adevarului, ocuparea timpului. Ce sanse mai avem sa salvam Romania
Ce vrea să facă Bruxelles-ul cu România. „Apariţia Europei cu două viteze ar da senzaţia că am fost tot timpul minţiţi”
RUȘINE DRAGNEA. RUȘINE PSD. Liviu Dragnea a declarat că PARTENERIATUL CIVIL pentru persoanele de același sex TREBUIE LEGALIZAT. fără a spune NIMIC despre Dreptul INALIENABIL al copiilor de avea o MAMĂ și un TATĂ.
Multinaţionalele nu vor mai avea cum să evite impozitarea profiturilor
Israelul a decis primele represalii dupa adoptarea rezolutiei istorice impotriva sa
România furată: Dosarul Petromidia/Rompetrol. Năstase, Tăriceanu și Ponta ar trebui ARESTAȚI pe loc!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro