​Misterul se adinceste: mici scapari ale companiei Black Cube

Distribuie!by   loading... La cîteva ore după izbucnirea așa-zisului scandal de spionaj al unei companii israeliene la adresa Laurei Kovesi, respectiva firmă a dat publicității o poziție oficială în acest caz, reprodusă în două publicații israeliene. Problema e că, deși cele două organe de presă citează, teoretic, exact aceeași poziție, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

black-cube-kovesi

loading...

La cîteva ore după izbucnirea așa-zisului scandal de spionaj al unei companii israeliene la adresa Laurei Kovesi, respectiva firmă a dat publicității o poziție oficială în acest caz, reprodusă în două publicații israeliene. Problema e că, deși cele două organe de presă citează, teoretic, exact aceeași poziție, avem de a face cu două versiuni radical diferite, fapt extrem de ciudat.

Iată cum sună citatul din comunicatul Black Cube în versiunea ”The times of Israel”:


”Recently, the company undertook a project in Romania to collect evidence of serious corruption in the Romanian government and its agencies. Whilst performing this work, two of the company’s employees were arrested after having made significant discoveries”.

În traducere, ”Recent, compania a întreprins un proiect în România în scopul de a colecta dovezi ale serioasei corupții la nivelul guvernului român și al agențiilor sale. În timp ce îndeplineau această activitate, doi dintre angajații companiei au fost arestați după ce au descoperit lucruri importante”.


În versiunea Jewish Telegraphic Agency, citatul sună astfel:
”In recent weeks the company has been carrying out a project on behalf of government associates in Romania to collect proof of serious corruption in the Romanian government system. In the context of this project, two employees who made serious advances in the case were arrested.”

În traducere: ”În ultimele săptămîni, compania a prestat o activitate, în beneficiul unor asociații guvernamentale din România, de strîngere de dovezi ale serioasei corupții din sistemul guvernamental românesc. În contextul acestui proiect, doi angajați care făcuseră progrese seriose în anchetă au fost arestați”.

Dincolo de faptul că între cele două paragrafe care sunt desprinse, teoretic, din același comunicat, există diferențe clare de formă, mai apar și diferențe de fond.

Astfel, în prima versiune beneficiarul serviciilor Black Cube nu e devoalat, putînd fi, teoretic, oricine, în timp ce în cea de a doua, stupoare, aflăm că e vorba de agenții/structuri ale statului, din România.

Ce agenție a statului și-ar permite să angajeze o firmă de foști agenți secreți israelieni ca să concureze SRI, Poliția și DNA?

 

Sursa: inpolitics.ronasul.tv

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Un Blitzkrieg împotriva fiecărui român | trebuie sa citești asta!
Turcia SFIDEAZĂ America: A INVADAT Siria cu zeci de TANCURI și forțe de COMANDO, chiar în ziua în care Joe Biden a sosit la Ankara pentru a-l ÎMPĂCA pe Erdogan!
SURPRIZA pregătită pentru Putin la New York. S-a întâmplat chiar și în sediul ONU
Bombă detonată astăzi de presă. A făcut public numele șefilor masoni ai României
Păpușarul American Zbigniew Brzezinski: Statele Unite trebuie să amenințe cu riposta în cazul în care Rusia va continua să pericliteze intersele americane în Siria
Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, apreciat de presa americana, dupa ce a insultat trei milioane de semnatari ai petitiei pentru protejarea familiei, etichetandu-i "fanatici religiosi"
AM BĂTUT PALMA CU UNGARIA! Le dăm maghiarilor UNA DINTRE BOGĂŢIILE ŢĂRII!
LOVITURA DE STAT DIN DECEMBRIE 1989 – APEL INTERNATIONAL PENTRU ATACAREA ROMANIEI, DATE SI DOCUMENTE OFICIALE SI BENEFICIARII: DISIDENTI – AGENTI STRAINI
Se inchide fabrica de pantofi CLUJANA, in comunism era cea mai mare fabrica de pantofi din Europa de est, avea 11.000 de angajati
Cerem ROExit - Parlamentul European a VOTAT proiectul care ridică SABIA asupra României - Fondurile europene, condiționate de respectarea statului de drept
Iohannis, la masa țărilor care dau 2% din PIB pentru Apărare. Trump: poate creștem la 4%- Adio, școli, autostrăzi, spitale în România
Primele reacții după venirea imigranților în România: "Guvernul de tehnocrati ignora copiii noștri, cu doua facultăți, stau acasă și lor le dau mâncare, cazare și am înteles că și bani! (VIDEO)”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro