​Misterul se adinceste: mici scapari ale companiei Black Cube

Distribuie!by   loading... La cîteva ore după izbucnirea așa-zisului scandal de spionaj al unei companii israeliene la adresa Laurei Kovesi, respectiva firmă a dat publicității o poziție oficială în acest caz, reprodusă în două publicații israeliene. Problema e că, deși cele două organe de presă citează, teoretic, exact aceeași poziție, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

black-cube-kovesi

loading...

La cîteva ore după izbucnirea așa-zisului scandal de spionaj al unei companii israeliene la adresa Laurei Kovesi, respectiva firmă a dat publicității o poziție oficială în acest caz, reprodusă în două publicații israeliene. Problema e că, deși cele două organe de presă citează, teoretic, exact aceeași poziție, avem de a face cu două versiuni radical diferite, fapt extrem de ciudat.

Iată cum sună citatul din comunicatul Black Cube în versiunea ”The times of Israel”:


”Recently, the company undertook a project in Romania to collect evidence of serious corruption in the Romanian government and its agencies. Whilst performing this work, two of the company’s employees were arrested after having made significant discoveries”.

În traducere, ”Recent, compania a întreprins un proiect în România în scopul de a colecta dovezi ale serioasei corupții la nivelul guvernului român și al agențiilor sale. În timp ce îndeplineau această activitate, doi dintre angajații companiei au fost arestați după ce au descoperit lucruri importante”.


În versiunea Jewish Telegraphic Agency, citatul sună astfel:
”In recent weeks the company has been carrying out a project on behalf of government associates in Romania to collect proof of serious corruption in the Romanian government system. In the context of this project, two employees who made serious advances in the case were arrested.”

În traducere: ”În ultimele săptămîni, compania a prestat o activitate, în beneficiul unor asociații guvernamentale din România, de strîngere de dovezi ale serioasei corupții din sistemul guvernamental românesc. În contextul acestui proiect, doi angajați care făcuseră progrese seriose în anchetă au fost arestați”.

Dincolo de faptul că între cele două paragrafe care sunt desprinse, teoretic, din același comunicat, există diferențe clare de formă, mai apar și diferențe de fond.

Astfel, în prima versiune beneficiarul serviciilor Black Cube nu e devoalat, putînd fi, teoretic, oricine, în timp ce în cea de a doua, stupoare, aflăm că e vorba de agenții/structuri ale statului, din România.

Ce agenție a statului și-ar permite să angajeze o firmă de foști agenți secreți israelieni ca să concureze SRI, Poliția și DNA?

 

Sursa: inpolitics.ronasul.tv

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Vrei să crești un copil ascultător? Un psiholog american reputat explică: Secretul e în ATITUDINE. Fii concis, expune CLAR și calm ce așteptări ai de la copil și mai ales nu te coborî la nivelul lui
Preşedintele României şi CSAT au minţit! Există „securişti” în Justiţie! Iată Dovada!
Statul obliga si forteaza prin lege sa ne otraveasca si sa ne imbolnaveasca copiii prin vaccinarea obligatorie !!!
BEBELUŞ LA SPITAL DUPĂ VACCINUL ROR (VIDEO)
DOCUMENT- Răsturnare de situație în istorie: regele Mihai a ABDICAT de bună voie, în 1947
Lichidarea lui Vasile Milea
ANALIZĂ INCENDIARĂ! Generalul Chelaru, despre proteste: „În jurul nostru BATE CRIVĂŢUL, se fac poduri peste România, iar noi NE BATEM ÎNTRE NOI CA IDIOŢII”
Adevărata criză din Ucraina abia începe: Europa, pregătește-te pentru "ziua de după război"!
Exemple de comportamente care denota distrugerea mentala a românilor. Reactia gresita a oamenilor in diferite situatii. Societatea romaneasca distrusa la cap
„Ne-am săturat să ne învețe Europa care sunt drepturile infractorilor, minorităților, homosexualilor, pedofililor, musulmanilor, în timp ce noi, românii, nu mai avem decât dreptul să murim în tăcere”.
Turcia SFIDEAZĂ America: A INVADAT Siria cu zeci de TANCURI și forțe de COMANDO, chiar în ziua în care Joe Biden a sosit la Ankara pentru a-l ÎMPĂCA pe Erdogan!
Prof. dr. psihiatru Aurel Romila: Psihopații au ocupat toate posturile-cheie în țară. Performanța se măsoară azi doar în putere, bani și sex. Trăiesc tra­gic această soartă a poporului român
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro